Hol találok őszinte politikusokat?
19#
Göncz Árpád. Már megint, mindig kifelejtem. :-)
De kapásból ennyit tudok felsorolni.
19, kemény névsor. Alig vannak benne jobboldaliak/hazafiak. Nagyon naiv vagy. TGM:D
Nagy Imre, Károlyi Mihány, a történelem egyik legkártékonyabb politikusa, Trianon felelőse. Lendvai I., a kommunista Rosa Luxemburg... Nem is értem, mit keres ott Kennedy és Széchenyi. Mint többen írták, egy politikus nem lehet őszinte. De ha ilyet keresel, talán régebben, Széchenyiék idejében, 48-ban, 56-ban, ill. a szélsőbalos és szélsőjobbos politikusok diktatúrában (ők valóban kimondják, amit akarnak sokszor).
magas IQ-d lehet, de nem ítélkezem. Ha nem oszlatják fel a sereget, akkor olyan országgal íratják alá a vesztes oldali végét a szerződésnek aminek van serege egyben. Beljebb vagyunk? Ha te mondod...
Egyébként a pacifista álláspont kicsit szélesebb körű mint a hadsereg léte vagy nem léte nem ártana valami kis kutatásba kezdened, hogy legyen valami realitás érzéked.
Másodszor a kommunizmus és a liberalizmus közt semmi kapcsolat nincs csak ragyogó elmédben, ugyanis a liberalizmus a egy normális jobboldali eszmeiség. Sorry.
Ja és a kommunizmusban csak annyi ember ellenesség van, mint nacionalizmusban. Semennyi. A képviselői már más kérdés, hogy milyen emberek, és a kommunisták milyen államszervezetet hoztak létre, és a nacionalisták milyen eszméket hoztak létre.
Tessék olvasni Rosa Luxemburgról és összehasonlítani a szovjetekkel, és tessék olvasni Eva Perónról és összehasonlítani a nácikkal. Érdemes.
Ja és ne használj szavakat ha nem tudod mi a jelentésük. A Fidesz nem populista. Nézz utána bővebben hogy az mi, és a Fidesz mit csinál.
Szal kamasz vagy te öcsém nem jobboldali, és nem én vagyok naiv hanem te.
Csak hogy ők nem hősök öregem.
Éd hadd javítsalak ki megint. Nem kommunista rendszer hanem szovjet rendszerek bűnei. Nagy különbség. Az olyanokra mint Luxemburg tudom, hogy előszeretettel emlegetik fel a szovjet rendszerek bűneit csak azt felejti el ragyogó elméd, hogy ő volt az első aki megtette ezt a maga korában. Olvasd el az írását a bolsevikokról. Meg fogsz lepődni.
De nem várok sokat. Ha ennyit nem sikerül eltulajdonítanod magadtól.
Ha már itt tartunk az is lehetne büntetőjogi kategória, ha nem akadályoz valakit a tájékozatlansága az offolásban.
Javallatomra nem tudtad meg mi a populizmus. Nem baj, előtted az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!