Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol találok őszinte politikuso...

Hol találok őszinte politikusokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Őszinte politikusokat gyűjtök! 1 év keresgélés után sajnos nem sikerült egyet sem találnom, hátha itt valaki ismer.

2017. szept. 15. 17:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19#

Göncz Árpád. Már megint, mindig kifelejtem. :-)

De kapásból ennyit tudok felsorolni.

2017. szept. 17. 11:43
 22/31 anonim ***** válasza:
Egy tisztességes politikusról hallottam, a volt uruguayi köztársasági elnökről. Ő, tisztességes embernek nevezhető. Talán van még egy-két hasonló, de százszámra biztos nem található a bolygónkon!
2017. szept. 17. 14:40
 23/31 anonim ***** válasza:
Előzőhöz kapcsolódik. Jose Mujica a neve.
2017. szept. 17. 14:42
 24/31 anonim ***** válasza:

19, kemény névsor. Alig vannak benne jobboldaliak/hazafiak. Nagyon naiv vagy. TGM:D

Nagy Imre, Károlyi Mihány, a történelem egyik legkártékonyabb politikusa, Trianon felelőse. Lendvai I., a kommunista Rosa Luxemburg... Nem is értem, mit keres ott Kennedy és Széchenyi. Mint többen írták, egy politikus nem lehet őszinte. De ha ilyet keresel, talán régebben, Széchenyiék idejében, 48-ban, 56-ban, ill. a szélsőbalos és szélsőjobbos politikusok diktatúrában (ők valóban kimondják, amit akarnak sokszor).

2017. szept. 17. 14:54
 25/31 anonim ***** válasza:
41% akkor lenne értelme bírálnod a felsoroltakat és akiket abból kiragadtál ha nem lennél elfogult vagy tudnál róluk többet. És akkor ilyen idotizusokat nem találnál ki, hogy felelős trianonèrt. És a jobboldali nem hazafi szinonímája, csak a Fidesznél. Mert pl vannak baloldaliak akiknek a cipőjét se köthetik be, annyival többek mint ők.
2017. szept. 17. 15:37
 26/31 anonim ***** válasza:
Rosa Luxemburgról pedig annyit sikerült kigugliznod ,hogy kommunista, bravo. De ez kevés.
2017. szept. 17. 15:39
 27/31 anonim ***** válasza:
LOL, borzasztó naiv vagy, csak egy fiatal hiszi el kommunistákról és vadliberálisokról, hogy őszinték és tisztességesek. Egy kommunista csak gazember lehet, hiszen a kommunizmus emberellenes. Károlyi Trianon felelőse, hisz ha nem oszlatja fel a hadsereget, az nem következik be, miként Törökország is megakadályozta a maga Trianonját. A Fidesz nem jobboldali párt, én vagyok jobboldali, ők csak populisták.
2017. szept. 17. 17:33
 28/31 anonim ***** válasza:

magas IQ-d lehet, de nem ítélkezem. Ha nem oszlatják fel a sereget, akkor olyan országgal íratják alá a vesztes oldali végét a szerződésnek aminek van serege egyben. Beljebb vagyunk? Ha te mondod...

Egyébként a pacifista álláspont kicsit szélesebb körű mint a hadsereg léte vagy nem léte nem ártana valami kis kutatásba kezdened, hogy legyen valami realitás érzéked.

Másodszor a kommunizmus és a liberalizmus közt semmi kapcsolat nincs csak ragyogó elmédben, ugyanis a liberalizmus a egy normális jobboldali eszmeiség. Sorry.

Ja és a kommunizmusban csak annyi ember ellenesség van, mint nacionalizmusban. Semennyi. A képviselői már más kérdés, hogy milyen emberek, és a kommunisták milyen államszervezetet hoztak létre, és a nacionalisták milyen eszméket hoztak létre.

Tessék olvasni Rosa Luxemburgról és összehasonlítani a szovjetekkel, és tessék olvasni Eva Perónról és összehasonlítani a nácikkal. Érdemes.

Ja és ne használj szavakat ha nem tudod mi a jelentésük. A Fidesz nem populista. Nézz utána bővebben hogy az mi, és a Fidesz mit csinál.

Szal kamasz vagy te öcsém nem jobboldali, és nem én vagyok naiv hanem te.

2017. szept. 17. 17:57
 29/31 anonim ***** válasza:
Mint írtam, Törökország visszaverte az ellenséget, mert a háborúba hadsereggel ment, de nem sikerült elolvasnod. Beljebb lennénk egy háromszor ekkora országgal, igen. Pacifistának lenni egy háborúban... ez Károlyi Mihály-i szintű ostobaság. A kommunizmus és a liberalizmus közt nem állítottam, hogy kapcsolat lenne... A kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása büntetőjogi kategória. A kommunista rendszerek kommunisták voltak, emberellenességüket tagadni nem lehet. Az egész világ tudja, hogy a Fidesz populista. Amúgy megemlíthetted volna még hősötöket, Che Guevarát, vagy Lenint, Marxot, stb.
2017. szept. 17. 19:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Csak hogy ők nem hősök öregem.

Éd hadd javítsalak ki megint. Nem kommunista rendszer hanem szovjet rendszerek bűnei. Nagy különbség. Az olyanokra mint Luxemburg tudom, hogy előszeretettel emlegetik fel a szovjet rendszerek bűneit csak azt felejti el ragyogó elméd, hogy ő volt az első aki megtette ezt a maga korában. Olvasd el az írását a bolsevikokról. Meg fogsz lepődni.

De nem várok sokat. Ha ennyit nem sikerül eltulajdonítanod magadtól.

Ha már itt tartunk az is lehetne büntetőjogi kategória, ha nem akadályoz valakit a tájékozatlansága az offolásban.

Javallatomra nem tudtad meg mi a populizmus. Nem baj, előtted az élet.

2017. szept. 17. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!