Mi Magyarok mely nemzeteket szeressük európában?
Ki beszélt be neked ekkora gyerekes sületlenséget? Nemzetet nem lehet szeretni, csak egyes állampolgárait.
Egyébként minden európai nemzetet tiszteljünk, hogy tiszteljenek. Kicsi gyerekek szoktak érzelmekkel viszonyulni más emberekhez, a felnőttek embereket érdemeik szerint kezelnek.
A 8-as és a 11-es választ szeretném kiegészíteni.Igen: nem a nemzeteket,hanem az embereket lehet és kell szeretni-nem szeretni.
Tegyük ehhez hozzá:meg kell tanulni látni a német helyett Hansot,sőt Jánost.Költői megfogalmazás,de erről van szó.
A globalizáció korában talán egyre inkább el fognak halványulni az én A vagyok ,te B vagy-elképzelés,helyette :én én vagyok,te te vagy,ketten mi vagyunk.Az ember meglátja magát és az emberiséget.Tisztelünk minden nációt,de az embereket nem lehet kategorizálni nemzetiség szerint.
Emberiség-embereket fejleszthet ki a globalizáció,vagyis olyanokat,akik látják a nemzet és az állampolgár mögött az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!