Bevándorlók befogadása kérdés. Aki mellette vannak, azoknak mik az érvük?
Igazából normális eszmecserét szeretnék a kérdés alatt folytatni. És itt most nem a "kötelezően befogadandó" 1200 valamennyi érdekel, hanem azoknak a véleménye, akik hosszú távon a bevándorlást képzelik el Magyarország területére.
Mik az érvek és miért?
Én ellene vagyok.
"Egy afrikai bevándorlónak még Magyarország is a Kánaánnal egyenlő."
Ha már bevállalja hogy külföldre megy, nem Magyarországot célozza meg.
Szerintem ne keverjük össze a bevándorlást a munkavállalással. Aki munkavállalás miatt megy egy másik országba, az ne "vándoroljon be", csak dolgozzon, Ahogy itt írták, a "hiányszakmákban". Aztán menjen haza.
Ha termelésről van szó, akkor ne a munkást hozzuk a gyárhoz, hanem vigyük a gyárat oda, ahol sok megfelelő munkás van. Mindenkinek jobb lesz.
Nagyon megkérdőjelezem, hogy miért akar akárki "bevándorolni" egy másik országba. Mi kell neki abból, ami ott van? Szép a táj? Akkor nézze meg, menjen haza. Finom az étel? Otthon is megcsinálhatja, a saját helyén.
És inkább vállalom a genetikai esetleges problémákat, amiket itt előbb valaki említett, de nem kell a "vérfrissítés". Példát vehetünk a zsidókról, ebben is.
Nincs szükség bevándorlókra, még ha pillanatnyi, rövidtávú haszon lenne is esetleg belőlük.
Bocs, tudom, hogy inkább bevándorlás mellettieket kérdeztél, de el kellett mondanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!