Ma Magyarországon a politikának mekkora a befolyása az iskolákban szerintetek?
szép esszé
remek béhülyét csinált belőled azaz iskola
Időpont ma 14:05
Ilyen példát én is tudom hozni...
2012-ben volt igazgatóváltás a suliban. Előtte "újította fel" a régi igazgató az iskolát (kívülről, mert belül rohadt az egész)
Miután az új igazgató (fideszes) elfoglalta a helyét, szépen lassan kiderültek a dolgok. Az iskolának 25 milliós tartozása volt. A WC-k mind felújított állapotban kellett volna, hogy legyenek, hiszen erről szólt a szerződés az iskola és a felújító cég között. Ehelyett a régi igazgató abból a pénzből a saját házát újíttatta fel. :D
Aztán kiderült, hogy egyes tanárok fizetése magasabb volt, míg más tanárok kevesebbet kaptak (nem akarom mondani, hogy a fideszes tanárok természetesen).
A régi igazgatónak is jó hírneve volt... szerették a tanárok (a magasabb fizetésért ki ne szeretné?), a szülők (ja, kívülről fel lett újítva az épület, haha). Mint tanár pedig pocsék volt.
Ezután senki ne mondja azt, hogy a baloldaliak nem mutyiznak, meg hogy az a 8 év milyen problémamentes volt....
#10-es Látod, ha lemered írni az igazságot, csak lepontozást kapsz..
Én mindenesetre köszönöm, hogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!