Mennyire kínos, hogy egy diploma nélküli emberből (Kósa Lajos) miniszter lesz?
Figyelt kérdés
Az első riportból még az érettségi létét is megkérdőjelezném, ha valaki ennyire képtelen logikusan gondolkozni.
2017. szept. 8. 22:21
1/27 anonim válasza:
Cuupán annyira - sőt, egy kicsit még kevésbé is -, amennyire egy érettségivel nem rendelkező ember német kancellárjelölt.
2/27 anonim válasza:
Nincs törvénybe foglalva hogy diplomás legyél ha politikába fogsz Sehol az égvilágon nincs. Tudtommal eszet diplomával még senki sem szerzett. A világ legsikeresebb embereinek érdekes módon még éretségie sincs, Bill Gatesnek még alapiskolája sem volt befejezve
3/27 anonim válasza:
Orbán Deutsch Tomitól is megkövetelte a diplomát
4/27 anonim válasza:
Nekem is csak érettségim van, mégis okosabb vagyok a diplomások 99%-nál, egy diploma nem jelent olyan sokat, mint azt néhányan hiszik.
5/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kínos a Fidesznek, kormánynak, mivel Kósa már régóta a politikában van, politikusnak van elkönyvelve, nem valamiféle szaktekintélynek.
Martin Schultznak sem kell érteni semmihez, elég ha a politikusok, szavazók bíznak benne.
6/27 anonim válasza:
továbbá a demokrácia lényege hogy akárkit meglehet választani martin schulz nak érettségije sincs
7/27 anonim válasza:
Igazából, semennyire. ettől még lehetne jó miniszter valaki, bár talán nem éppen Kósa...Viszont, ahogy az első is irta, a német kancellárjelölt Schmidt sem áll jobban e téren. Kósa meg "csak" egy tárcanélküli miniszter lesz.
8/27 anonim válasza:
Eléggé kínos. Mondjuk Kósát elnézve én már az érettségin is csodálkozok, az az ember elképesztően hülyeségeket beszél, nemhiába fideszes. :)
9/27 A kérdező kommentje:
"Nekem is csak érettségim van, mégis okosabb vagyok a diplomások 99%-nál"
Mondja ezt a diploma nélküliek 99%-a.
2017. szept. 8. 23:50
10/27 anonim válasza:
Vártam, hogy észrevételezi valaki, de nem.
Van annak egy diszkrét bája, hogy pont az rtklub forszírorozza a diploma nélküliséget. Gondolom, Schulz esetében nem kifogásolják, csak Kósa esetében.
Megint az a fránya kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!