Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan volt Jobbikos...

Van itt olyan volt Jobbikos aki már inkább a Fideszre szavazna 2018-ban?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom a Fidesz azért találta ki ezt a szélsőjobbos arculatot, hogy a Jobbiktól csábítson el szavazókat. Vajon sikerült-e nekik?

2017. szept. 7. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
Én kezdettől fogva jobbikos voltam és vagyok is. Nem értem az embereknél ezt a 'néppártosodást' meg 'cukisodást'. Ugyanolyan szimpatikusak mint voltak. Nekik van csak értelmes programjuk.
2017. szept. 8. 10:28
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Esetleg privátba? Engem tényleg érdekelne...

2017. szept. 8. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Valaki mondja már meg, hogy mi értelme van annak, hogy megkérdezitek van e olyan volt jobbikos szavazó aki a Fideszre szavaz és ha van akkor lepontozzátok? Senki se fogja így elmondani miért ment át a Fideszhez ti meg csodálkoztok, hogy ki szavaz egyáltalán rájuk. Logic fail.
2017. szept. 8. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Jobbikos vagyok. 2018-ban azért szavazok a fideszre, mert féltem az eddigi eredményeket. Szerintem az intézkedések túlnyomó része helyes volt. A Jobbik persze még jobb lett volna. Szerintem csoda az is, ha egy országnak ilyen jó vezetősége van. Félek, hogy Vona nem rendelkezne ilyen támogatottsággal a V4-ben, a hazai hivatalokban és hatóságokban, és hiába nemzetibb a Viktornál, a végeredmény összességében nem lenne ilyen fényes.

Most elégedett vagyok. Nem könnyű ma sem, de garanciát látok a jelenlegi kormányban mindaddig, amíg a Jobbik hathatósan irányítja kormányon kívül is. Szerintem ez a felállás előbbre viszi a nemzetet, ezért továbbra is teljes mellszélességgel támogatom a Jobbikot.

2017. szept. 8. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
MI volt jobbikosok vagyok, de a család nem fog a fideszre szavazni. Kispártra mennek majd a szavazatok.
2017. szept. 10. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

# 15. !

Csak szólok, hogy ne felejtsétek figyelmen kívül :

minden egyes "kispártra" leadott szavazattal a Jobbikot erősítitek! Vona régen eladta a Jobbik lelkét, sőt! már nem csak azt! Beállt a szoclibek, sorosék és simicskáék mögé.

Leköpte a támogatóit, a velük szimpatizáló embereket. Érdekvezérelt szélkakas: hol cukisodik, hogy iszlámoz, hol hanukkázik, hol piros-fehér-zöldet használ rejtőszínként, hol migrit simogat, hol cigányozik, hol zsidózik és EUs zászlót éget, hol a kereszténység, hol sorosék értékekre hivatkozik...azaz mindig az aktuális sgglyukat tisztogatja.

" Ez még csak a kezdet!" .. és az a jobbik választás, ha nem vártok arra , míg ezt "hivatalosan" is tudatják veletek!

Most már bevallottan is megszületett a szivárványszínű szoclib összefogás. ( vagy a retekadón, a hírTV-n, a hitgyüli ATV-jén ,a 444-en és többi hasonlón még nem hívták erre fel a figyelmet? Télleg? Még nem "szóltak" erről a jobbik megvezetett hívőinek?

Ha nem, akkor vajon miért nem ??? Ugyan vajon....? )

Lehet találgatni...és lehetőleg mielőbb észbekapni.

2017. szept. 11. 08:06
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
Látom, volt Jobbikost kérdezel. Akkor az nem számít, aki még ma is Jobbikos.
2017. szept. 11. 19:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem aki még most is jobbikos az a jobbikra szavaz, így őket most ez a kérdés nem érinti.
2017. szept. 12. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!