Van itt olyan volt Jobbikos aki már inkább a Fideszre szavazna 2018-ban?
Esetleg privátba? Engem tényleg érdekelne...
Jobbikos vagyok. 2018-ban azért szavazok a fideszre, mert féltem az eddigi eredményeket. Szerintem az intézkedések túlnyomó része helyes volt. A Jobbik persze még jobb lett volna. Szerintem csoda az is, ha egy országnak ilyen jó vezetősége van. Félek, hogy Vona nem rendelkezne ilyen támogatottsággal a V4-ben, a hazai hivatalokban és hatóságokban, és hiába nemzetibb a Viktornál, a végeredmény összességében nem lenne ilyen fényes.
Most elégedett vagyok. Nem könnyű ma sem, de garanciát látok a jelenlegi kormányban mindaddig, amíg a Jobbik hathatósan irányítja kormányon kívül is. Szerintem ez a felállás előbbre viszi a nemzetet, ezért továbbra is teljes mellszélességgel támogatom a Jobbikot.
# 15. !
Csak szólok, hogy ne felejtsétek figyelmen kívül :
minden egyes "kispártra" leadott szavazattal a Jobbikot erősítitek! Vona régen eladta a Jobbik lelkét, sőt! már nem csak azt! Beállt a szoclibek, sorosék és simicskáék mögé.
Leköpte a támogatóit, a velük szimpatizáló embereket. Érdekvezérelt szélkakas: hol cukisodik, hogy iszlámoz, hol hanukkázik, hol piros-fehér-zöldet használ rejtőszínként, hol migrit simogat, hol cigányozik, hol zsidózik és EUs zászlót éget, hol a kereszténység, hol sorosék értékekre hivatkozik...azaz mindig az aktuális sgglyukat tisztogatja.
" Ez még csak a kezdet!" .. és az a jobbik választás, ha nem vártok arra , míg ezt "hivatalosan" is tudatják veletek!
Most már bevallottan is megszületett a szivárványszínű szoclib összefogás. ( vagy a retekadón, a hírTV-n, a hitgyüli ATV-jén ,a 444-en és többi hasonlón még nem hívták erre fel a figyelmet? Télleg? Még nem "szóltak" erről a jobbik megvezetett hívőinek?
Ha nem, akkor vajon miért nem ??? Ugyan vajon....? )
Lehet találgatni...és lehetőleg mielőbb észbekapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!