Van itt olyan volt Jobbikos aki már inkább a Fideszre szavazna 2018-ban?
Nem baj. Jó kérdések ezek is. :D
Az ismerősöd miért választotta Jobbikot a szigorú Fidesz helyett?
Az egykulcsos adó és a családok támogatása miatt volt fideszes a Fidesz összes marhasága ellenére. Viszont a korrupció, a Brüsszellel vívott értelmetlen csaták, hogy már Szlovákiában magasabbak a fizetések, és hogy az M1-en végigrágalmazzák és végighazudják a napot, ez már vállalhatatlan volt.
(Nekem már korábban is vállalhatatlan lett volna a Fidesz, habár megértettem azt is, hogy ő neki a családok támogatása és az egykulcsos adó kedvezett.)
Mindenesetre a Jobbik meg közben konszolidálódott is...
Szóval nem lett elkötelezett jobbikos, csak most rájuk fog szavazni jelen állás szerint.
Nem vagyok Jobbikos, eddig Jobbik szavazó voltam, de most a Fideszre fogok szavazni.
Nem a szélsőjobbos arculattal vonzott be a Fidesz, hanem benne látom az ország szuverenitása megtartásának a biztosítékát. Hibái ellenére tiszteletreméltó eredményeket ért el, folytathatónak látom a politikáját. Ha a Jobbik kerülne kormányra, és lényegesen változtatna a Fidesz politikáján, elért eredményeket meszüntetve, akkor azért volna rossz választás a Jobbik, ha nem változtatna a Fidesz politikáján, akkor meg felesleges a kormányváltás. Így számomra marad a Fidesz.
Megkérdezhetem mit látsz a kormány hibáinak és mit tartasz tiszteletre méltó eredménynek tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!