Ha a Fidesz az egyetlen párt, amely nyíltan ellenzi a migránsok Magyarországra telepítését, akkor nem ez az egyetlen párt, amely tényleg a mi érdekeinket nézi?
270 milliárdot költöttünk "határvédelemre" 2 év alatt.
Eredmények?
Kb 300 ember adott be menedékkérvényt a határ mellet, a többi Horvátország fele kikerült minket.
Szóval:
-nem védtünk meg senkit
-nem állítottunk meg senkit
-elbaxtunk 270 milliárdot
2015-ös kormányjelentés szerint évi 25 ezer ember hal meg a pocsék egészségügyi ellátás miatt.
Abból a 270 milliárdból ezrek életét lehetett volna megmenteni. Még akkor is ha csak a TIZEDÉT az egészségügyre költötték volna.
És mindezt miért? Azért, hogy fenntartsák a veszélynek a látszatát, hogy bebizonyítsák az ilyen kérdező féle zombiknak hogy "szavazz ránk mer' jön a sok migráns".
Gratulálok.
Szóval ja........... el lehet gondolkodni azon, hogy "ki nézi a MI érdekeinket" (nem Mészárosét és Ráhelét).
Ja még valami.
A *urva fölösleges kvótás népszavazási kampányra elköltött 15 milliárdból minden menedékkérőnek adhattunk volna fejenként 10 milliót hogy eltakarodjanak innen.
90% biztosan elfogadta volna.
Sokan már a kérdést sem tudták felfogni. A legtöbben csak azt szajkózták, hogy a fidesz egy kupac kaka, mert lop. Kérdem én, hogy a fidesz előtti, és a következő kormányok nem loptak, vagy fognak lopni? Továbbá egyetlen oldalon sem olvastam arról információt, hogy a most "elnyert" ostoba kvóta, csak 1x1300 migránst tartalmaz, vagy ez egy automatikus és ismétlődő elosztó rendszer lesz?
Én is tudom, hogy lop a fiesz, de jövőre arra fogok szavazni, aki útját állja ennek a mesterségesen gerjesztett sáskajárásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!