Magyarországon azért születik kevés gyermek mert nagyon sok a testéből élő nő? Lehet ez az ok?
"Értem, szóval te és a koplárovics féreg haverod afrikai életszínvonalat akartok Magyarországra? "
Én biztosan nem szeretnék, szerintem Túrórudi sem. Viszont azt mondjuk: tudatlan vagy. Valahol hallottál valamit iszonyat blődséget, amit szajkózni kezdtél. Nem ismerős ez a fidesz birkáitól?
"Koplárovics Béci,de nyugaton nem prolik laknak. "
A kisember az kisember nyugaton is, legfeljebb forintra egy szelet párizsi helyett kettőt rak a zsömlébe. De ettől még nem él sokkal jobban, és problémák gyötrik, mint itthon.
"Nyugaton,nem az a közgondolkodás,hogy szülök és majd lesz valami,sokkal tudatosabbak a gyerekvállalás terén. "
Most akkor nyugaton sem élnek jól, mint Magyarorországon, ott sem lehet eltartani egy gyereket? Vagy mit értesz tudatosság alatt?
"Afrikát meg nem értem minek sorolja ide valaki. "
Felhozták, hogy itt azért nincs gyerek, mert olyan a szegénység, hogy csak na. Ha gazdagabb országokban ugyanúgy nem szülnek, szegényebb országban meg halomra szülik a gyerekeket, akkor ugye megkérdőjeleztem, hogy van összefüggés a gazdasági helyzet és a gyerekvállalási hajlandóság között. Ez volt a lényeg. Ezt te is megerősíted az írásoddal.
"Nem is mondott hülyeséget a 6-os válaszoló."
Ezt a sztorit konkrétan otthon hallottam a szülőfaluban egy öregasszonytól és körülbelül pont így adta elő, mint én a 6-os válaszban.
Tehát a történet valós. :D
Krumplikapálás közben kipottyant belőle a gyerek, a nagymama becsomagolta valami zsákba és bevitte, ő meg addig bekapálta a maradék krumplit. :D
Nem,nyugaton a kisembernek sem csak párizsira telik.
Afrikában pedig nem azért szülnek sok gyereket,mert szegénység van,hanem,mert nagy a tudatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!