Miért jönnek még mindig a migránsok, mintha nem tudnák, hogy itt kerítés van meg határőrizet?
6-os és 8-as, és hozzájuk hasonlók! Ha nem tetszik nektek a kérdésem, akkor nem kell ide írni, nem az ilyen válaszokra vagyok kíváncsi! Számszerűen lehet hallani rendszeresen, hogy mennyien próbálkoztak átjönni az adott napon vagy hétvégén. Tényleg így működik a propaganda, hogy a hasukra ütnek, és kitalálnak számokat? Én ezt nem hiszem, ennyire azért nem hazug ez a társaság!
Egyébként meg foglalkozzanak tényleg a jelenleg fontosabb dolgokkal, de ezt ne nekem írjátok, hanem nekik!
9-es! Igen, jönnek, pontosan erről van szó, de miért errefelé? Kerüljenek ki minket, és úgy menjenek nyugat felé, amíg aztán déli szomszédaink is meg nem unják ezt az átjáróházasdit, és kerítést nem emelnek ők is!
Déli határon lakok én is, de egy árva lélek nincs errefelé...
Egy menekültet nem látok.
14-es, ez nagyon rossz hasonlat!
15-ös, melyik részen laksz, inkább délnyugat felé, vagy pedig délkeleti irányban?
"Tényleg így működik a propaganda, hogy a hasukra ütnek, és kitalálnak számokat? Én ezt nem hiszem, ennyire azért nem hazug ez a társaság! "
Igen, így működik. Látod, te is beszoptad tövig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!