Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jönnek még mindig a...

Miért jönnek még mindig a migránsok, mintha nem tudnák, hogy itt kerítés van meg határőrizet?

Figyelt kérdés
Ha sokkal kevesebben is, de folyamatosan lehet hallani, hogy még mindig szivárognak, mennyit állítottak meg, és így tovább.
2017. szept. 5. 16:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

6-os és 8-as, és hozzájuk hasonlók! Ha nem tetszik nektek a kérdésem, akkor nem kell ide írni, nem az ilyen válaszokra vagyok kíváncsi! Számszerűen lehet hallani rendszeresen, hogy mennyien próbálkoztak átjönni az adott napon vagy hétvégén. Tényleg így működik a propaganda, hogy a hasukra ütnek, és kitalálnak számokat? Én ezt nem hiszem, ennyire azért nem hazug ez a társaság!

Egyébként meg foglalkozzanak tényleg a jelenleg fontosabb dolgokkal, de ezt ne nekem írjátok, hanem nekik!

9-es! Igen, jönnek, pontosan erről van szó, de miért errefelé? Kerüljenek ki minket, és úgy menjenek nyugat felé, amíg aztán déli szomszédaink is meg nem unják ezt az átjáróházasdit, és kerítést nem emelnek ők is!

2017. szept. 5. 18:26
 12/28 A kérdező kommentje:
10-es, nem, ezt már nem hiszem el, mert ez valóban túlzás.
2017. szept. 5. 18:29
 13/28 anonim ***** válasza:
35%
Jajj kérdező, jól megy neked, hogy csak nullázgatni tudsz :D
2017. szept. 5. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
Azt is napi szinten lehet hallani, hogy hány földönkívüli űrhajót láttak, ahogy épp megfigyelnek minket. Akkor az is igaz? Basszuuuuus. Megvilágosodtam.
2017. szept. 5. 18:42
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Déli határon lakok én is, de egy árva lélek nincs errefelé...

Egy menekültet nem látok.

2017. szept. 5. 18:51
 16/28 A kérdező kommentje:

14-es, ez nagyon rossz hasonlat!

15-ös, melyik részen laksz, inkább délnyugat felé, vagy pedig délkeleti irányban?

2017. szept. 5. 19:11
 17/28 A kérdező kommentje:
13-as, hogy miért nyomok pirosat, akinek azt nyomok? Hát ez nagyon egyszerű: mert kötekednek, nem normális módon válaszolnak a kérdésekre! Ahogyan írtam, nem rájuk vagyok kíváncsi! Meg egyébként, gondolom mások is ráböknek a piros kézre, nemcsak én!
2017. szept. 5. 19:16
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Sokan úgy jönnek gyalog. Vagy elviszik őket valameddig, és utána mehetnek gyalog. Úgy gondolják, megpróbálkoznak átmenni a kerítésen, azzal nem számolnak, hogy nem fog sikerülni nekik. A fidesz pedig nem 4 ezret mondott, nem is 400-at, hanem csak kb. 40-et. Ez nem olyan sok, ez teljesen hihető.
2017. szept. 5. 19:24
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez az alacsony létszám nekem is hihető, csak mégis elgondolkoztam, hogy még ennyien is próbálkoznak, holott tudhatnák azt, hogy semmi esélyük nincsen átjutni.
2017. szept. 5. 19:44
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

"Tényleg így működik a propaganda, hogy a hasukra ütnek, és kitalálnak számokat? Én ezt nem hiszem, ennyire azért nem hazug ez a társaság! "

Igen, így működik. Látod, te is beszoptad tövig.

2017. szept. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!