Akik a balliberális Összefogásra szavaznak, azok mit várnak tőlük?
Bort búzát békességet,
Család helyett melegséget,
Szittyák helyett színességet.
Most vagy én maradtam le valamiről vagy Te vagy eltévedve Jeffrey, mert jelenleg még egyelőre nincs sajnos semmiféle balos összefogás. Ha ez így marad, akkor még azt a 10-15 balos egyéni körzetet is sikerül majd elveszteniük. Meglesz a Fidesz 3/4-ed de jó lesz...
Ha lesz összefogás én épp azért, hogy legalább mint legerősebb tömb megakadályozzanak egy újabb Fidesz 2/3-ot. Hogy legalább a sarkalatos törvényekhez meg alkotmánybíró választáshoz, alkotmány módosításhoz kelljen kompromisszumot kötnie a Fidesznek.
"Melegházasságot,migránsokat,"sokszínűséget""
Mi bajod a "sokszínűséggel"?
Melegek mindig is voltak, vannak és lesznek!
Ha zavarnak téged a melegek, akkor öld meg őket!
Melegfelvonulás ellen meg semmit nem tesz a kormányocskád, szóval... miről is beszélünk?
Menekültek meg nem akarnak itt maradni, úgyhogy hiába migránsozol te is, mint hisztérikusan a Fidesz-KDNP!
Ameddig ezek jobban utálják egymást, mint a Fideszt, addig semmi gond.
Az lehet itt a töketlenkedés fő oka, hogy már egymást zsarolják, és ők tudják, hogy bizony van mivel...
És már annyi a keresztbe zsarolás a legendás emúttnyóccév meg ami előtte volt kapcsán, hogy már senki nem mer felelősséget vállani, vagy akár valaki tyúkszemére lépni...
Igaza volt Gyurcsánynak, jobb ha NEM TUDJÁK a szocik, hogy milyen pénzekből dübörgött a pannon puma...
Most azok tesznek leginkább keresztbe a ballib elllenzéknek, akik TUDJÁK, és félnek, hogy kiderül, hogy RÓLUK kik tudják hogy tudják...
Kávé, süti bekészítve !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!