Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány alkoholista hogy...

Gyurcsány alkoholista hogy olyan vörös a feje sokszor?

Figyelt kérdés
Ivásba kezdett hogy nem tud választást nyerni?
2017. szept. 3. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

"Ki a ***t érdekel? Egy hiteltelen ***kalap, és hülye, aki rá szavaz"

Miért hiteltelen és miért buta az, aki Gyurcsányra szavaz?

Megindokolnád?

2017. szept. 3. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
40%

"Most akkor alkoholista vagy nem?"

Dehogy alkoholista!

Honnan veszed ezt?

2017. szept. 3. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
30%

"Miért hiteltelen és miért buta az, aki Gyurcsányra szavaz?

Megindokolnád?"

Na azt várhatod egy agymosott, M1-el táplálkozó kétagysejtesnek. Még azt se sikerült bizonyítaniuk, hogy Gyurcsány esetleg inna...csak a vádaskodás, meg a hazudozás, az nagyon jól megy nekik.

De azért az tetszik, hogy ennyire rettegnek tőle, mert minél inkább mocskolnak valakit, annál inkább tartanak tőle. Tele a nemzeti gatyó 2018-at illetően ez világos...

2017. szept. 3. 16:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Az egyik alkoholista a másik skizofrén szép választás elé nézünk
2017. szept. 3. 16:22
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

"Az egyik alkoholista a másik"

Megint mellébeszélsz.

Most sem válaszoltál a kérdésemre, hogy miből gondolod, hogy Ferkó alkoholista lenne, csak azt hajtogatod, hogy iszik, iszik és iszik... :D

2017. szept. 3. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező. Most nem értem, minek teszed fel azt a kérdést, hogy Gyurcsány iszik-e, amikor te úgyis meg vagy róla győződve, hogy igen. Ennek semmi értelme...szerintem inkább csak egymásnak ugrasztani jöttél ide a jónépet...
2017. szept. 3. 16:51
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

Nem nézek M1-et. Most az aki a párttársainak hisztizik, hogy átb4assza az egész közvéleményt és utána van pofája vissza jönni... Arra mit mondjak? Mondjuk szerény véleményem szerint az őszödi beszédet ő szivárogtatta ki, hogy ne neki kelljen elvenni a 13. havi nyugdíjat. Mert az egy politikai öngyilkosság. Amúgy meg egy hatalommániás pszichopata... Nem túl nehéz ezt észre venni.

Tudom, most erre jönni fog a rendkívül intelligens válasz, hogy "Dehá a zzzorbán is hazudik". Igen. Hazudik. És? Ő is hitetlen. Gyurcsány is az. Nem oldja fel

2017. szept. 3. 16:52
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Még ha csak annyi baj lett volna vele, de szerintem nem alkesz, hanem egy "józanbolond", elbukott politikai bohóc, aki ugye nem a kétkezi munkából vagyonosodott meg. ;)
2017. szept. 3. 19:51
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Tudtam hogy megint 0%-ot kaptam arra, hogy bizonyítsa be hogy iszik Ferike :D

Ilyenek a Fideszes kommentelők...

Gratulálok :)

2017. szept. 3. 20:09
 20/22 anonim ***** válasza:

" Tudtam hogy megint 0%-ot kaptam arra, hogy bizonyítsa be hogy iszik Ferike :D

Ilyenek a Fideszes kommentelők..."

Tudtommal a hozzád hasonló sem tud olyan dolgokat bizonyítani ami pl. úgy szól, hogy Orbánt Grazban gyogyóskezelték volna régebben.

Ilyenek ezek a baller kommentelők. ;)

2017. szept. 4. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!