Gyurcsány alkoholista hogy olyan vörös a feje sokszor?
"Ki a ***t érdekel? Egy hiteltelen ***kalap, és hülye, aki rá szavaz"
Miért hiteltelen és miért buta az, aki Gyurcsányra szavaz?
Megindokolnád?
"Most akkor alkoholista vagy nem?"
Dehogy alkoholista!
Honnan veszed ezt?
"Miért hiteltelen és miért buta az, aki Gyurcsányra szavaz?
Megindokolnád?"
Na azt várhatod egy agymosott, M1-el táplálkozó kétagysejtesnek. Még azt se sikerült bizonyítaniuk, hogy Gyurcsány esetleg inna...csak a vádaskodás, meg a hazudozás, az nagyon jól megy nekik.
De azért az tetszik, hogy ennyire rettegnek tőle, mert minél inkább mocskolnak valakit, annál inkább tartanak tőle. Tele a nemzeti gatyó 2018-at illetően ez világos...
"Az egyik alkoholista a másik"
Megint mellébeszélsz.
Most sem válaszoltál a kérdésemre, hogy miből gondolod, hogy Ferkó alkoholista lenne, csak azt hajtogatod, hogy iszik, iszik és iszik... :D
Nem nézek M1-et. Most az aki a párttársainak hisztizik, hogy átb4assza az egész közvéleményt és utána van pofája vissza jönni... Arra mit mondjak? Mondjuk szerény véleményem szerint az őszödi beszédet ő szivárogtatta ki, hogy ne neki kelljen elvenni a 13. havi nyugdíjat. Mert az egy politikai öngyilkosság. Amúgy meg egy hatalommániás pszichopata... Nem túl nehéz ezt észre venni.
Tudom, most erre jönni fog a rendkívül intelligens válasz, hogy "Dehá a zzzorbán is hazudik". Igen. Hazudik. És? Ő is hitetlen. Gyurcsány is az. Nem oldja fel
Tudtam hogy megint 0%-ot kaptam arra, hogy bizonyítsa be hogy iszik Ferike :D
Ilyenek a Fideszes kommentelők...
Gratulálok :)
" Tudtam hogy megint 0%-ot kaptam arra, hogy bizonyítsa be hogy iszik Ferike :D
Ilyenek a Fideszes kommentelők..."
Tudtommal a hozzád hasonló sem tud olyan dolgokat bizonyítani ami pl. úgy szól, hogy Orbánt Grazban gyogyóskezelték volna régebben.
Ilyenek ezek a baller kommentelők. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!