Ha ilyen jóban van Putyinnal Orbán Viktor, akkor miért nem kéri és kapja vissza a II. Világháború után szovjetek által elrabolt és Oroszországba hurcolt magyar műkincseket? Több 10ezer darab van ott.
Figyelt kérdés
Most hallottam erről egy beszélgetést, és korábban olvastam is. A magyarok zömében tudják hogy mit vittek el, és lehetősége is volt néhány művészettörténésznek látni is a műkincseket. Ki sincsenek állítva, az oroszokat nem nagyon érdekli magyar modern festészet pl. De itthon nagy eredmény lenne visszaszerezni.2017. szept. 3. 11:32
21/27 anonim válasza:
Szóval a nagyapád hatelemis parasztgyerek. Verőlegény. Értem.
Te hol dolgozol 17 évesen?
23/27 anonim válasza:
10) Lol. Akkor csak erőszakpárti proli vagy. Miért nem ezt mondod?
24/27 anonim válasza:
Mert az nem mutatna olyan szépen :)
25/27 A kérdező kommentje:
Érdekes elsőkézből olvasni hogy valakinek a felmenője egyben nyilas és komcsi is volt, nem is akármilyen szinten. Jó verőlegényekre mindkét rezsimnek nagy szüksége volt.
Egyik közíró mondta abban az időben hogy kicsi ez az ország ahhoz hogy két csürhéje legyen.
2017. szept. 4. 09:30
26/27 A kérdező kommentje:
Miért adta volna vissza sutyiban fű alatt???
Hát mindkét autokrata óriási hírverést csapna belőle.
Nem emlékeztek a Seuzo-kincsekre? -Orbán milyen sajtóvisszahangot csinált?
Putyin ha visszaadná akkor hogy milyen kegyes hogy a szovjet birodalom kincseit átengedi magyaroknak.
Orbán meg hogy micsoda nagyszerű államférfi hogy a keleti nyitásának köszönhetően visszaszerezte az ellopott kincseket.
2017. szept. 4. 09:33
27/27 anonim válasza:
Úgy látszik, ilyen jóban azért nincsenek. Legfeljebb majd Putyin, ha szükségéd érzi, kegyet gyakorol hű csatlósa felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!