Ha ilyen jóban van Putyinnal Orbán Viktor, akkor miért nem kéri és kapja vissza a II. Világháború után szovjetek által elrabolt és Oroszországba hurcolt magyar műkincseket? Több 10ezer darab van ott.
'Nem igaz robgros, mert pont, hogy a kommunisták az igazi baloldaliak.'
Nem,nem. Pont a szociáldemokraták az igazi baloldal, a kommunisták pedig a szélsőbal.
'Sztálin pedig kiváló államfő volt ha tetszik ha nem.
Nagy hatalommá tette a Szovjetúniót, fejlesztette az ipart, mezőgazdaságot és keménykezű vezető volt
Ferenc József én úgy vagyok vele, hogy mindkét szélsőséggel egyetértek, legyen bármelyik a mai liberális rendszer helyett, mert el kell egy kis fegyelem.'
Kiváló államfő? Elfelejtkezel arról, mibe került mindez az oroszoknak. Továbbá, aki ennyire képes isteníteni a grúz bajszost, adnék neki egy kis techdemót a sztálinista bánásmódból. Na azután megnézném, vajon ugyanúgy sztárolná-e ezt a véres kezű vezetőt.
Szélsőség kell neked? Nem tudhatod soha, hogy mikor kerülsz a kiiktatandók táborába.
Az a probléma robgros, hogy nem érted.
Akoi tisztességes, dolgozik pl mint én annak nincs oka félni a kommunista rendszertől.
Az ilyen embernek Sztálintól sem kellett félnie.
Mindekinek az a kép él fejében róla, hogy véreskezű diktátor volt, holott csak az élősködőket: kulákokat, gazdagokat, egyházi személyeket, bűnözőket, ellenzékieket, antikommunisták és később a zsidókat üldözte és záratta táborba.
Én mondom, hogy aki dolgozik, tisztességes ember annak nincs oka félnie sem a náci sem a kommunista diktúrától.
Pont, hogy az ilyen embereknek jó.
Félni csak az élősködőknek van oka akiket pedig a mai rendszer pátyolgat: korrupt politikusok, gazdagok, bűnözők, cigányok, deviáns elemek, bevándolrók stb.
'Akoi tisztességes, dolgozik pl mint én annak nincs oka félni a kommunista rendszertől.
Az ilyen embernek Sztálintól sem kellett félnie.
Mindekinek az a kép él fejében róla, hogy véreskezű diktátor volt, holott csak az élősködőket: kulákokat, gazdagokat, egyházi személyeket, bűnözőket, ellenzékieket, antikommunisták és később a zsidókat üldözte és záratta táborba.'
Meg úgy kb. mindenkit, akit veszélyesnek, nemkívánatosnak ítélt. Attól. hogy téged a szélsőségek vonzanak, dolgozol, stb az még nem garancia arra, nem kerülsz a vezér szeszélye folytán a Gulágra vagy a kivégző osztag elé.
Azt nem tudom, hogy Szálasi alatt önként szolgált e, csak azt tudom, hogy tisztelte őt és a hungarizmust.
De az ÁVH-ba önként lépett be 1948-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!