Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Kétfarkú...

Mi a véleményetek a Kétfarkú kutya pártról?

Figyelt kérdés
És hogy ha X szavazáson ők lennének megválasztva?

2017. szept. 1. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vicc az egész úgy ahogy van de azért kifejtem. Értem én, hogy görbe tükröt akarnak mutatni de akkor meg minek indulnak pártként? Ha megválasztanák őket akkor meg mit mondanának? Mától ingyen sör és örök élet nektek drága szavazóim? Nincs értelme ennek pártnak lennie. A másik meg, hogy a régebbi menekültügyes plakátjaik nagyja fölösleges semmit nem mondott (pl: Brüsszel egy város), tehát ők is a semmire költenek pénzt. Tudom ez nem közpénz de attól még ablakon kiszórt pénz és energia ezt a pártot támogatni aminek értelmes célját nem látom. Mondanivalója 0 a komolysága is 0. Egyszer egy RTL műsorban direkt beszélt az elnökük f@.szság.okat olyan volt mint az egyik legidiótább osztálytársam általánosból. Tehát mint írtam az elején egy VICC. Bár nem ismerem őket annyira de szerintem nem maradok le vele semmiről.
2017. szept. 2. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Például?

Mi a pártprogramja?

2017. szept. 2. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Komolytalan bohócpártnak indult ami mostanság már biznisz inkább.
2017. szept. 2. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Viccpárt volt és most is az.
2017. szept. 2. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Komolytalan viccpártnak indúlt, ami hamar kifeküdt a baloldalt irányító politikai,gazdasági erőknek.

A fennmaradásért.

2017. szept. 3. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

# 15/15 Időpont ma 18:43

És ezek a politikai erők azt akarják, hogy fessenek le egy padot, meg ültessenek virágot! A szemetek!

Jézusom, szánalmas, hogy a neokomcsi pajtásosztag már a viccpárttól is fél.

2017. szept. 3. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy Kètfarkú indult viccpàrtnak. Viszont, màra ezt a címet àtvette tőlük a Momentum.
2021. nov. 21. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!