Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te identitásodat mi határozz...

A te identitásodat mi határozza meg legjobban? Vagy mi mennyire?

Figyelt kérdés
Magyarságod, európaiságod, vallásod, valamilyen másik csoporthoz tartozásod, valamiféle világnézet,...?
2017. szept. 1. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én minden embert szeretek, de aki nem szeret engem az dögöljön meg.
2017. szept. 1. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kellenek csoportok, csak a baj van belőlük. Jó ember légy és ennyi. Én is erre törekszem. Európai polgár vagyok, az egész kontinenst szeretem, sokszínűségéért, különböző kultúráiért. Szerencsémre sokat bejártam, nem is tudom hova költöznék a legszívesebben, annyira sok kedvenc helyem van Európában. Magyarságtudatom az idő múlásával egyre alább hagy, mivel a mostanában divatos magyarkodással elveszik sokan a kedvem. Amióta Orbánék anno kisajátították a kokárdát, már azt sem veszek föl.

Ami alapján mégis szeretem a hazámat, az a népművészete, a tájai és az a rengeteg okos, művelt ember aki - főleg régebben - felvirágoztatta az ország tudományát és kultúráját. Őket nagyon nagyra tartom.

2017. szept. 1. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Én Univerzumista vagyok. Az Univerzum gyermeke.
2017. szept. 1. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Férfi, Magyar, keresztény, európai, fehér... De jobban meg lehet határozni az alapján hogy kiket tartok károsnak. Például: sokkal szívesebben lennék egy észt nő, mint egy muzulmán
2017. szept. 2. 01:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Elnyomott vagyok.
2017. szept. 2. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!