orbán csoporthoz tartozom, vagyis a győztesek, az erősek, a kemények csoportjához
ennyi
2017. szept. 1. 18:11
2/15 Pro Patria válasza:
Elsősorban ember vagyok. Másodsorban magyar. Harmadsorban európai. Az érdekek fontosságának felállítása is ezt a sorrendet követi.
Ami az emberek nagyobb csoportjának fontos, az felülírja az utána következő kettőt. Ha ilyen szempont nem játszik közre, a nemzet érdekei az elsődlegesek. Ha ezen túlmutat valami, az európai identitás kerül előtérbe.
A vallás nem szempont előttem.
2017. szept. 1. 18:14
3/15 anonim válasza:
Az egóm és az egyéniségem. Nem szeretem a csoportokat így kifejezetten kerülöm, hogy ez meghatározó legyen bennem mások szemében.
2017. szept. 1. 18:45
4/15 anonim válasza:
Én kekisztáni vagyok, a mi népünk bőrszintől függetlenül hagyománytisztelő és konzervativ. Példaképünk Pepe a bölcs próféta országunk megalapitoja, ellenségeink a liberálisok, Soros és a PC-sek. Országunk zászlója:
Gondolkodás mód. Magyar az egy nemzet nem egy etnikum. Az magyar aki magyarnak vallja magát. Ennyi.
2017. szept. 1. 19:13
8/15 anonim válasza:
Nincs semmi. Természetesen a szűkebb és tágabb környezetemhez (család, település, nemzet, kontinens) lojális vagyok.
2017. szept. 1. 19:24
9/15 anonim válasza:
Az aktuális hangulatom. Ha éhes vagy, fáradt, stresszes, akkor negatívabban gondolkodom.
Ha pedig minden faja, akkor a liberalizmus felé húzom.
2017. szept. 1. 20:18
10/15 anonim válasza:
Ember vagyok, jó ember, aki szintén jó azzal jóban vagyok, aki nem azzal nem. Nem vagyok nagyember igy nem tehetek meg annyi mindent amit a rosszak. Ez a baj velünk, hogy nincs akkora hatalmunk, ezért szar a világ, remélem más kreténsége nem fog nekem bajt okozni, ha már én nem okozom senkinek, de majd alakul ahogy alakul. Nem tartozom semmi csoporthoz, csak a jó emberekéhez. De most nehogy azt higgyétek hogy valami tróger hippi vagyok, mert nem csak simán független minden tekintetben, mert szerintem 1, baromság 2, csak ürügy amikor valaki belefolyik ilyen dolgokba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!