Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te identitásodat mi határozz...

A te identitásodat mi határozza meg legjobban? Vagy mi mennyire?

Figyelt kérdés
Magyarságod, európaiságod, vallásod, valamilyen másik csoporthoz tartozásod, valamiféle világnézet,...?
2017. szept. 1. 18:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
15%

orbán csoporthoz tartozom, vagyis a győztesek, az erősek, a kemények csoportjához

ennyi

2017. szept. 1. 18:11
 2/15 Pro Patria ***** válasza:
46%

Elsősorban ember vagyok. Másodsorban magyar. Harmadsorban európai. Az érdekek fontosságának felállítása is ezt a sorrendet követi.

Ami az emberek nagyobb csoportjának fontos, az felülírja az utána következő kettőt. Ha ilyen szempont nem játszik közre, a nemzet érdekei az elsődlegesek. Ha ezen túlmutat valami, az európai identitás kerül előtérbe.

A vallás nem szempont előttem.

2017. szept. 1. 18:14
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Az egóm és az egyéniségem. Nem szeretem a csoportokat így kifejezetten kerülöm, hogy ez meghatározó legyen bennem mások szemében.
2017. szept. 1. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Én kekisztáni vagyok, a mi népünk bőrszintől függetlenül hagyománytisztelő és konzervativ. Példaképünk Pepe a bölcs próféta országunk megalapitoja, ellenségeink a liberálisok, Soros és a PC-sek. Országunk zászlója:

[link]

2017. szept. 1. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
dehogy vagy kekisztáni
2017. szept. 1. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
én a gyurcsány csoporthoz tartozom
2017. szept. 1. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
33%
Gondolkodás mód. Magyar az egy nemzet nem egy etnikum. Az magyar aki magyarnak vallja magát. Ennyi.
2017. szept. 1. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Nincs semmi. Természetesen a szűkebb és tágabb környezetemhez (család, település, nemzet, kontinens) lojális vagyok.
2017. szept. 1. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Az aktuális hangulatom. Ha éhes vagy, fáradt, stresszes, akkor negatívabban gondolkodom.

Ha pedig minden faja, akkor a liberalizmus felé húzom.

2017. szept. 1. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Ember vagyok, jó ember, aki szintén jó azzal jóban vagyok, aki nem azzal nem. Nem vagyok nagyember igy nem tehetek meg annyi mindent amit a rosszak. Ez a baj velünk, hogy nincs akkora hatalmunk, ezért szar a világ, remélem más kreténsége nem fog nekem bajt okozni, ha már én nem okozom senkinek, de majd alakul ahogy alakul. Nem tartozom semmi csoporthoz, csak a jó emberekéhez. De most nehogy azt higgyétek hogy valami tróger hippi vagyok, mert nem csak simán független minden tekintetben, mert szerintem 1, baromság 2, csak ürügy amikor valaki belefolyik ilyen dolgokba.
2017. szept. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!