Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy a magyaros ételek...

Igaz, hogy a magyaros ételek bizonyos politikai oldalakhoz jobban kötődnek?

Figyelt kérdés

A kolbász, a lángos és a halászlé inkább balos, Mszp -s étel. A gulyást, a marhapörköltet és a túrós csuszát/sztrapacskát inkább jobboldaliak, Fideszesek fogyasztják. A paprikáskrumpli alapvetően egy semleges étel, de főleg a szélsőjobb fogyasztja.

Az italoknál is van egy hasonló megosztottság. A sör inkább a baloldalra, a pálinka inkább a jobboldalra jellemző. A hollandok ezen próbáltak változtatni sikertelenül a csíki sörrel.

2017. szept. 1. 00:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ennyi marhaságot egyben leírni! :D
2017. szept. 1. 08:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem az jellemzi az egyes oldalakat, hogy mi megy be a szájukon hanem, hogy mi jön ki rajta.
2017. szept. 1. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Én azt vettem észre a Fideszre és táborára jellemző a szembetegségeken kívül például még a gerincbetegség is.
2017. szept. 1. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Best kérdés evör :'D
2017. szept. 1. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem a baloldali törzsszavazó lumpenprolikat, ahogy koktélt kortyolgatnak a Kőbányai mellé a 432. számú italboltban.:D
2017. szept. 1. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint az ezotéria kérdések.

És akkor is, még mindig szeretem a lángost is, a halászlét is meg a kolbászt is, még a csípőset is.

És a halászléhez túróscsusza illik, azt is. A paprikáskrumpliba meg kolbászt is teszek. És szekszárdi vöröset iszom hozzá.

Sört meg rakottkrumplihoz szoktam.

Most komolyan, van ezekben valami? Mert amikor legutóbb marhapörkölttel kínáltak és nem kértem, akkor tényleg rosszallóan néztek rám. Pedig mondtam is, hogy az orvos szerint nem szabad vörös húst ennem.

2017. szept. 2. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!