Nincs ki a tö. Tök az egész Fideszes, MSZP-s, Elemelempés, Jobbikos, Civil-mozgalmas, MDF-es, SZDSZ-es, semmitmondó politikából? Én rohadtul unom!
" Jah,mert az állampolgárság megadásától de jó lesz nekünk.A gazdaság is szárnyalni fog,nagy tapsot a fityesznek.Szomorú,hogy ennyien bedőlnek a parasztvakításnak."
a pénz nem minden...
ez jár nekik
"Ja! Alig várom, hogy megkapják a külhoni magyarok az állampolgárságot, mert másnap állítólag 210 Ft lesz a benzin!"
Nemvágom hogy függ ez össze. A külhoniak olajmágnások?
Nem! De ha példát szeretnénk mutatni, hogy van amiért elfogadják az az igazolványt. Tudod lehet, hogy adják de nem biztos, hogy elfogadják.
Egyenlőre még mi vehetnénk példát a kinti magyarokról, és nem fordítva!
Nekem is elegem van...
Csinálni kéne egy normális jobboldali, mégis haladó kapitalista elvű pártot...
...Ahol nem cigánybűnözésről, politikusbűnözésről... ajóégtudjamilyen bűnözésről beszélnek, hamem bűnözésről...
...Ahol az emberek rájönnek, hogy egy párt kevés mindehez... és nem úgy kezdődnek a mondatok, hogy "én majd..." , hanem úgy, hogy "Mi majd..."
...Ahol nem a rendőrök számának növeléséről beszélnek, hanem az eljárási hatáskörük kiszélesítéséről...
...Ahol nem adócsökkentésről beszélnek, hanem igazságos közteherviselésről... És nem a közalkalmazöttak és az éhbérért a belüket kigürizők tartják el az államot... (mert az új adóreformok is erről fog szólni... (mennjenek a...pont oda)... Nem a fietésedet adóztatják meg, hanem azt amit megvásárolsz... ergo nőni fog a tej, a kenyér... áfája... Tényleg erre van szükségünk??? Mert oké, adnak "X"-et, de akkor ne vegyenek el 10"X"-et...
...Ahol kiállnak a magyar termékek mellett, bés nem feldarabolják és eladják az állami cégeket, hanem inkább összevonják...
...Ahol az állam maga is gazdálkodik, és így érdeke a magyar ipar, mezőgazdaság fejlődése...
Mégis, mire várunk még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!