Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Készen álltok a nagy honvédő...

Készen álltok a nagy honvédő háborúra? (ha eljön az idő)

Figyelt kérdés

persze lehet azt mondani hogy nem lesz stb... de előbb utóbb eljön majd az idő

ha észek Koreának sikerül majd egyesíteni Koreát

http://www.youtube.com/watch?v=0FL_EpWRxK8&feature=related

akkor nekünk is sikerülhet a mi hazánkat (bár lehet rossz példával éltem:)

de trianon sem lesz örök

2010. máj. 25. 23:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
54%

"kérésed valóra vált "

IGEN! VÉGRE! Az első dolog, ami miatt úgy érzem érdemes volt ide regisztrálni! Nyomkodjátok csak tovább, hátha mínuszba is megy. Aztán irány vissza a mező, legelésszetek tovább. :D

"na további jó trollkodást :)"

Mondtad, és elfordultál a tükörtől...

2010. máj. 26. 01:05
 52/67 anonim ***** válasza:
72%

Én nem állok készen. Mire kellettem volna, megszüntették a sorkötelezettséget. Valamennyire bánom is, jót tett volna.

Ha akkor kezdenek el sorozni amikor már háború van, akkor már kicsit késő.

2010. máj. 26. 03:06
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

"Sehonnai bitang ember,

Ki most, ha kell, halni nem mer,

Kinek drágább rongy élete,

Mint a haza becsülete."

Az a baj, hogy ezt nagyon bemagoltatják ám az iskolákban, de azt, hogy átéreztessék a gyerekekkel, már nagyon nem megy nekik...

De akkor meg mi értelme az egésznek?

2010. máj. 26. 08:06
 54/67 anonim ***** válasza:
77%

inkább vagok gyáva nyúl életem végéig, mint hős oroszlán öt percig...

(nem tudom ki mondta eredetileg, de bölcs ember volt)

2010. máj. 26. 08:21
 55/67 anonim ***** válasza:
79%
Én bár lány vagyok, de lehetőség szerint mennék tábori orvosnak. Úgy érzem, lenne munkám bőven.... Azzal, hogy megszüntették a kötelező sorkatonaságot nagyon nagy hibát követtek el. Ha végignézünk a történelmen, láthatjuk, hogy háborúk sorozata, néha megszakítva békeidőszakokkal. Olyan sosem lesz, hogy egyáltalán nincs háború. És jobb rá felkészülni, mint rózsaszín ködben élve figyelmen kívül hagyni ezt az apróságot. A legtöbb fiú CoD-ban fogott fegyvert, de rosszabb esetben csak a WoW-ban. Ez igen kevés. Szerintem senkinek nem ártott az a 2 év katonaság, és legalább nem a csatatéren tanulnának meg lőni. Aki meg azt mondja, hogy Trianon felett elment az idő, annak üzenem, hogy a Törökök hány évig voltak itt? És a Habsburgok? És az Oroszok? Amennyi idő eltelt Trianon óta, az édeskevés. Tehát nem emiatt nem sikerülne, hanem mert szomszédaink okosabbak voltak, és jól szaporodtak.... Szóval én azt mondom a Magyarok még nagyon nem állnak készen egy háborúra.
2010. máj. 26. 09:13
 56/67 anonim ***** válasza:
74%

Igyekszem higgadt, nyugodt, és ÁÁÁÁALÓFASZT, ILYEN NIIIIIINCS....

Na. Szerinted, a szövetségesek nélküli, éhhalál szélén lévő észak majd elfoglalja délt, és ebből logikusan következik, hogy majd mi egymagunk nekimegyünk x országnak, és elvesszük a zömmel magyarlakta területeket.

Kezdődjön már el a nyári szünet.

2010. máj. 26. 09:14
 57/67 anonim ***** válasza:
27%

ha kitör elmegyek innen messze. ha besoroznak átadom magam az első szembejövő ellenséges hadtestnek.

Franc se akar megdögleni az államért...annál fontosabb az életem.

2010. máj. 26. 12:18
 58/67 anonim ***** válasza:
67%

12:18

Nem kell megdögleni, és nem az államért.

Harcolni kell, túl kell élni, a nemzetért.

:\

2010. máj. 26. 14:49
 59/67 anonim ***** válasza:
52%
kíváncs vagyok arra h akik azt írják "harcolni kell a hazáért"harcoltak-e már valaha?nem hinném
2010. máj. 26. 15:28
 60/67 anonim ***** válasza:
64%
Dehogynem, multiztak a COD-ban.
2010. máj. 26. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!