Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy írhat egy újságíró olyan...

Hogy írhat egy újságíró olyan témában amiről fogalma sincs?

Figyelt kérdés

Itt a cikk:

[link]

Minek marhaságokat írni, amikor ez nem helikopter, hanem autogyro.

A kettő ég és föld de firkászéknak ez mindegy.

Egyébként meg ez is milyen sutyerák hangulatkeltés.

Nem vagyok fideszes, mert nem magyarországon élek, de általában a politikusok ilyen árban autókat szoktak venni, sőt még politikusnak sem kell lenni.

30 millióért egy jobban menő vállalkozó is néha megengedhet magának autót.

Egy helikopter mondjuk R22 mondjuk 3x ennyi lenne.

2017. aug. 31. 13:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Ha mindezt pártatlanként ilyen vehemensen előadod, akkor egy idióta vagy, már megbocsáss. "

Ebben nem volt semilyen vehemencia. Már megbocsáss.:)

Egyébként éltem otthon eleget, és emlékszem hogy Gyurcsányt is ilyen vehemenciával támadták mint a mostaniakat.

A lakásunkban le kellett az egyik lakót tolni 10 éve, hogy este 11-kor ne Gyurcsány takarodjot üvöltözve jöjjön fel, mert megborítom ha felébreszti a pár hónapos gyereket...

2017. szept. 1. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ja, ha olyan könnyű, akkor azok miért nem élnek külföldön, akiknek nehéz?"

Ők tudják, nekem attól függetlenül, hogy hányhatnékom van ezektől a férgektől, még nem megy rosszul. De, ha most felajánlanák, hogy 5x ennyit kereshetnék kint, valszeg akkor se mennék. Asszony itt van, ő is jól keres, anyám egyedül él, nem lenne aki ránézne és egész biztos vagyok, nagyon sokan hasonló okokból nem vállalják be (meg persze a nyelvismeret). De feltételezem neked se olyan bonyolult belegondolnod.

"Ebben nem volt semilyen vehemencia. Már megbocsáss.:) "

Mondhatsz amit akarsz, folyamatosan támadólag beszéltél az egészről, mintha valami mérhetetlen bűnt követett volna el a firkász, semmi más nem volt csak fröcsögés.

"Egyébként éltem otthon eleget, és emlékszem hogy Gyurcsányt is ilyen vehemenciával támadták mint a mostaniakat.

A lakásunkban le kellett az egyik lakót tolni 10 éve, hogy este 11-kor ne Gyurcsány takarodjot üvöltözve jöjjön fel, mert megborítom ha felébreszti a pár hónapos gyereket..."

Gyurcsány is egy idióta volt és az is a mai napig. Csak az ő idejében nem voltak eu-s források, nem tudott annyit lopni. De inkább lenne olyan kormányunk, ami le-le nyúl pénzeket, mint amelyik saját polgárait hülyének nézi, szavazatért és hűségért oszt pozíciókat, pénzt és hatalmat, kimossa az emberek agyát. És persze már a látszatra se adnak, hisz minek? Szóval amikor azt látom/olvasom, hogy megint több száz milliót kaptak azért mert jól forgatták a tollat, akkor fel-fel megy bennem a pumpa.

2017. szept. 1. 16:04
 23/25 A kérdező kommentje:

22# Látod te is pont leírtad, hogy nem olyan egyszerű feladni az otthoni dolgokat. Pozíciót lejjebb adni, míg kiismered magad, otthoni vagyont felszámolni stb.

Én értem hogy miért marad valaki, és hogy miért dönt valaki úgy hogy lép. Sok mindent láttam már.

Egyébként az utolsó mondatodban a lényeg. Felmegy benned a pumpa. Az ilyen cikkeknek ez a lényege. A lázítás.

Ok a Gyurcsányt idiótának tartod. Mi a véleményed a Bajnairól? Kb. ellene is ez a lázítás ment. Nekem mindegy ki ellen, de már hányok a lázítástól.

(ja igen, ha korábbra nézünk, akkor Bokros is napi téma volt a csomagja miatt , most utólag meg csomóan az egekbe emelik)

2017. szept. 1. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:

"Egyébként az utolsó mondatodban a lényeg. Felmegy benned a pumpa. Az ilyen cikkeknek ez a lényege. A lázítás. "

Én úgy vagyok vele, hogy inkább halljak az ilyenekről és húzzon fel, minthogy csak nézünk egymásra, hogy miért nem halad ez az ország ami az Únióban van már ca 13 éve. Minden sajtóban ez megy, a kormány-oldali mindig talál valami ellenséget amire lázít, az ellenzék meg a kormány ellen teszi mindezt, így a blikken kívűl mást nem is lenne érdemes olvasni, de persze az ember szeret tájékozódott lenni a napi dolgokkal kapcsolatban, uh választania kell. Minden politikusnak/pártnak van ellensége és mint feljebb írtam, a lopás a kisebbik bűn. Alaptörvény, pénzek elvétele, állami pozíciókban bábok, hogy senki ne mondjon ellent, a legfelsőbb bíróság arra keresek kiskapukat, hogy a kormánynak kedvezzen az igazság ellenében, a média szétverése, stb. és EZEK fejében még gátlástalanul lopnak, de nem csak jelenlegi pénzt, hanem jövőbenit is, hiszen a fontosabb piacokat újraosztották, min. 10-20 évre megvannak a hűbéresek.

"Mi a véleményed a Bajnairól?"

Bajnait korrektnek tartom, olyankor érkezett, amikor valakinek megkellett tennie a hálátlan lépéseket, hisz a (világ)gazdaság romokban volt.. Ezt egy politikus se úszhatta volna meg, őt beáldozták. De a legrokonszenvesebb politikus volt akit ismertem.

Bokrosnál még fiatal voltam, nem tudom megítélni, de ha valaki az ország érdekét nézi és nem a saját/pártja hírnevét, akkor minden tiszteletem annak az embernek.

2017. szept. 1. 16:52
 25/25 A kérdező kommentje:

Az utolsó két szakasz alapján elég hasonlóan látjuk dolgokat.

A Bokros idejében én is fiatal voltam, és azt hittem utálom, mert minden felnőttől azt hallottuk hogy szidják, meg csúnya nagybajszú volt.:)

De mostanában egyáltalán nem unszimpatikus.

Azon nem csodálkozom hogy magyarország nem jut előre, mert egész európa megy lefelé. A német gazdasára van rálátásom, és azt látom hogy itt jon az ami magyarországról már ismerős. Szóval mind lejtmenetben vagyunk, csak magyarország eleve lentebbről indult.

Pl. itt most tervezik az áfa emelését.

Eddig 19% volt. Most legalább 20-at emlegetnek (választás előtt!!), utána nem csodálkoznék ha itt is 27 lenne.

A másik hogy a magyar politikusok az itteniektől csak tanulhatnának gerinctelenséget.

2013-ban mutti kizárta a választások előtt, hogy autópályadíj legyen külföldieknek. (hahaha persze csak nekik)

Aztán 2 héttel hogy megválasztották, már nem is tartotta olyan lehetetlennek. Ilyen pálfordulást 2 hát alatt még magyar politikustól nem láttam.

Aztán csűrték csavarták addig, míg a "csúnya" EU el nem kaszálta. Hát hát hát. Sajnos mindenki fizet, de aki itt adózik, majd leírhatja. De lehet hogy csak egy részét. De lehet hogy csak az aki a legújabb százezereurós hibridet veszi, és benne van az xy környezetvédelmi kategóriában.

Aztán eljutottunk a mostani választásig. Most a bajorokon kívül (CSU) senki sem akarja.

Csak előre jelezném, hogy szerintem bárki nyerjen, hirtelen amnéziás lesz, és jön megint a téma.

Fogadásokat nálam lehet kötni.:)

Bocs a regényért és az offért, csak kicsit meg akartam világítani hogy itt is megy a hülyeség.

2017. szept. 1. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!