Mikor lesz értelme haza költözni Magyarországra?
Idestova még 2006-ban költöztem ki véglegesen abba az országban ahol dolgoztam, előtte is kijártam pár hónapig, utána haza jöttem, de értelmét nem láttam az ingázásnak.
Ugye jövőre lesz a választás, és magyar portálok illetve családtagok szerint se várható javulás.
Olyan ez az ország, amilyenné az emberek teszik. Az orbánozás, gyurcsányozás, libsizés nem más mint a felelősség áthárítása. Ha mindenki csak egy kicsit is jobban odafigyelne hétköznapi apróságokra, nem itt tartanánk.
Jah, hogy mindenki azt várja, majd jön valami jobb... sose fog a szájába repülni a sült galamb.
Amúgy ez a fő különbség a magyar meg a nyugat között. Nyugaton - nem sokkal - de egy kicsit jobban odafigyelnek az emberek egymásra.
Időpont ma 12:16
Majd 3 hónap után visszavágyik, amint meglátja mi a helyzet...
"Majd 3 hónap után visszavágyik, amint meglátja mi a helyzet..."
Nem hiszem, már eddig is kéthetente hazajött, csak most fog véglegesen.
Nem kell ilyen negatívan látni. Amúgy a németeknél sincs kolbászból a kerítés, ugyanúgy megy a politikai dobálózás, ott is van sz@r munkahely hülye főnökkel és a helyi árakhoz képest alacsony fizetéssel, hiába próbálják itt máshogy beállítani.
"Időpont ma 14:11"
Senki nem mondta, hogy nincs, de nem mindegy milyen a mérték.. És hagyják élni az embert. nem túlórázom, heti 37 órát melózóm, a hétvégéim szabadok. sima gyári melósként jól keresek, több, mint a négyszerese, annak amit otthon kaptam.. és azért a lakás/megélhetés nem négyszeres árban van... nincs kolbászból, de sokkal könnyebb boldogulni, mint otthon. Feltéve annak, aki akar.
" Amúgy a németeknél sincs kolbászból a kerítés, ugyanúgy megy a politikai dobálózás, ott is van sz@r munkahely hülye főnökkel és a helyi árakhoz képest alacsony fizetéssel, hiába próbálják itt máshogy beállítani."
Ott sem tudnak megélni,és kifizetni a rezsit?
Vagy vannak ott is hajléktalanok?
Demagóg vagy cseppet!Persze ott sincs mindenkinek menő autója,de nem is nélkülözik senki.
Találkoztam egy német hajléktalannal...kitúrta a kukát...kiszedte ami kell neki...aztán visszarakta a többi szemetet...én csak pislogtam.
Magyarországon ilyet még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!