Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz értelme haza...

Mikor lesz értelme haza költözni Magyarországra?

Figyelt kérdés

Idestova még 2006-ban költöztem ki véglegesen abba az országban ahol dolgoztam, előtte is kijártam pár hónapig, utána haza jöttem, de értelmét nem láttam az ingázásnak.

Ugye jövőre lesz a választás, és magyar portálok illetve családtagok szerint se várható javulás.

2017. aug. 30. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

Olyan ez az ország, amilyenné az emberek teszik. Az orbánozás, gyurcsányozás, libsizés nem más mint a felelősség áthárítása. Ha mindenki csak egy kicsit is jobban odafigyelne hétköznapi apróságokra, nem itt tartanánk.

Jah, hogy mindenki azt várja, majd jön valami jobb... sose fog a szájába repülni a sült galamb.

Amúgy ez a fő különbség a magyar meg a nyugat között. Nyugaton - nem sokkal - de egy kicsit jobban odafigyelnek az emberek egymásra.

2017. aug. 31. 07:40
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem így általánosan ezt kérdezgetni hülyeség. Akinek jó állása van Magyarországon az most is jól él, tehát nézegesd az álláshirdetéseket és ha találsz olyant ami megfelelő azt el lehet vállalni és Magyarországra jönni. Most hazajönni közmunkásnak vagy hasonlónak nyilván nem éri meg.
2017. aug. 31. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Akár most is, ha kevesebbel is beéred. Jóval kevesebbel... Na meg persze, ha nem zavar a folyamatos néphülyítés.
2017. aug. 31. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nagynéném most jön haza októberben Magyarországra, 20 évig Németországban dolgozott. De mondjuk ő szereti a hazáját és nem az épp aktuális idióta politikusoktól teszi függővé az életét.
2017. aug. 31. 12:16
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Időpont ma 12:16

Majd 3 hónap után visszavágyik, amint meglátja mi a helyzet...

2017. aug. 31. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Majd 3 hónap után visszavágyik, amint meglátja mi a helyzet..."

Nem hiszem, már eddig is kéthetente hazajött, csak most fog véglegesen.

Nem kell ilyen negatívan látni. Amúgy a németeknél sincs kolbászból a kerítés, ugyanúgy megy a politikai dobálózás, ott is van sz@r munkahely hülye főnökkel és a helyi árakhoz képest alacsony fizetéssel, hiába próbálják itt máshogy beállítani.

2017. aug. 31. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

"Időpont ma 14:11"

Senki nem mondta, hogy nincs, de nem mindegy milyen a mérték.. És hagyják élni az embert. nem túlórázom, heti 37 órát melózóm, a hétvégéim szabadok. sima gyári melósként jól keresek, több, mint a négyszerese, annak amit otthon kaptam.. és azért a lakás/megélhetés nem négyszeres árban van... nincs kolbászból, de sokkal könnyebb boldogulni, mint otthon. Feltéve annak, aki akar.

2017. aug. 31. 14:19
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

" Amúgy a németeknél sincs kolbászból a kerítés, ugyanúgy megy a politikai dobálózás, ott is van sz@r munkahely hülye főnökkel és a helyi árakhoz képest alacsony fizetéssel, hiába próbálják itt máshogy beállítani."

Ott sem tudnak megélni,és kifizetni a rezsit?

Vagy vannak ott is hajléktalanok?

Demagóg vagy cseppet!Persze ott sincs mindenkinek menő autója,de nem is nélkülözik senki.

2017. aug. 31. 16:56
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Találkoztam egy német hajléktalannal...kitúrta a kukát...kiszedte ami kell neki...aztán visszarakta a többi szemetet...én csak pislogtam.

Magyarországon ilyet még nem láttam.

2017. szept. 1. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
33%
Én csak annyit mondanék, hogy aki szereti a hazáját, az ne hagyja ott, hogy kint dolgozhasson aztán majd a nyugdíjából megél itthon! DE ez csak az én véleményem
2017. szept. 1. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!