A Hócipő magazin miért ilyen alacsony színvonalú humorral rendelkezik?
Most csak úgy poénból 10 perc alatt összedobtam egy, a magazin humorának megfelelő képregényt (csak fordított pártokkal, itt most "Viki" győzött és a "Feri" veszít, de ennek oka pont az, hogy lássuk be, nem számít ki a "szenvedő alany", ha a humor egy nulla): [link]
Leütném a szokásos labdákat:
- Nem, nem azért tartom gagyinak a Hócipő "humorát", mert kis "Orbánista" volnék (az origó balosok rovására történő fikázasain sem nevetek), pártsemleges vagyok.
- A cikkek a magazinban még úgy elmennek egy adott nézőpontból, időnként 1-2 jó is van, de legtöbbje elfogult és ócska poénokkal próbál "viccesnek tűnni".
- Jelenszky poénjai kiemelkednek a magazinra jellemző ócska humortengerből, nem is értem mit keres ő itt.
- A legrosszabbak azok amikor pár fénykép van egymás mellé téve és ilyen "rettentő vicces" dolgok aláírva.
- Még a Sas-kabaré is viccesebb ennél, igaz ott 30 éves poénok vannak, de legalább próbálkoznak. Itt ez nem áll fent.
Most komolyan van aki gyomrát fogva kacag a Hócipőn és csorog a könnye a nagy nevetéstől? Nehezen tudom elképzelni. Nagyanyám jóvoltából került hozzám pár szám, végigböngészve - egy tragédia. A Mórickában acélosabb humor volt anno.
Ezzel nincs is baj, de nekem nem úy tűnik hogy az öregek miután megvették a lapot, hatalmas bruhahában törnének ki... Saskabarét is faarccal nézik és közlik, hogy "ez minden idők legviccesebb műsora". (???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!