Helyrehozná az országot egy olyan párt/mozgalom amelynek a következő lenne a programja?
Úgy gondolom ez lenne az ideális hazánk számára.
A következő lenne a program:
-Hazánk államformája királyság lenne, királlyal az élen és ősi magyar nemesi családokkal a mai korrupt politikusok helyett
-Kilépnénk az Unióból és eltávolodnánk a Nyugattól minden(gazdasági, politikai, ideológia,stb.) szempontból, de nem tartoznánk a Kelethez hanem elszigetelt ország lennénk.
-a migránsügyet kemény módszerekkel oldanák meg, gátat szabnának a bevándorlásnak
-normális egyház létrehozása ami szorosan összefonódik az állammal
-a kereszténység nagy szerepet kapna és az embereknek is eszerint kellene élniük hedonizmustól, anyagi javaktól és fényűzéstől mentesen
-a párt inkább az újkeresztény protestáns-puritán Luther-Kálvin irányvonalat követné mert azelőtt az egyháznak sok bűne és fényűző életet éltek stb.
-tekintélyelvű rendszer lenne, de semmi elnyomás korrupció, csak rend és fegyelem
-sorkatonaság bevezetése
Kb. ennyi
Én úgy gondolom, hogy Magyarország akkor lenne ismét szép és dicső ország ha ilyen rendszer lenne.
Ti, hogy látjátok?
Lista alapján nem is értem, hogy miért Észak-Korea jut egyből eszembe. Náluk aztán milyen jól beváltak a hasonló módszerek...
Amúgy a "hedonizmustól, anyagi javaktól és fényűzéstől mentes" élet a királyra és nemesekre is vonatkozna?
"-normális egyház létrehozása ami szorosan összefonódik az állammal "
inkvizíció 21. század
Az egyházak a kormányoknál is rosszabbak. A kereszténység így is a legégetőbb probléma a ciganybűnözés mellett. Ne kényszerítsünk senkire ilyen beteg értékrendet. És akkor ha valaki "paráználkodna", azt lelőnék? A sorkatonaság baromság, engem például hátráltatna a karrieremben.
Valaszoltam egy korábbi kérdésedre, kerlek reagálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!