Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van egyáltalán hatalmon...

Hogy van egyáltalán hatalmon a Fidesz?

Figyelt kérdés

Itt GYK-n minden egyes ember fikázza a fideszt. Mindegyik. Ha esetleg valaki mellettük van, azt nullára pontozni. De ha ilyen nagy mennyiségben nincsenek vele megelégedve, akkor miért töltöttek több ciklust? Miért nyertek másodszorra is a választásokon?

(Ezt megjegyzem úgy kérdem, hogy egyik oldalt sem pártolom, egyszerűen feltűnt, a kérdéseket olvasgatva).

2017. aug. 27. 20:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Nem csak az ellenzék épít az irigységre.

A magyar egy nagyon irigy nép,és ezt minden politikai párt kihasználja.

A fidesz tudja nagyon jól,hogy a magyar arra is irigy,hogy nehogy már legyen alapjövedelem,mert akkor még a szomszéd is kapja,nem csak én.

Ilyen rosszindulatra és irigységre alapozva terjesztik az alapjövedelem ellenes propagandát,meg azt,hogy csak úgy lehet élni,ha másokat eltaposunk,kisemmizünk.

Vannak akik még arra is irigyek,hogy valaki rokkant nyugdíjas és kap ingyen havi 20-30 ezer Ft-ot,mert annyira irigyek az embrek..

2017. aug. 27. 22:54
 32/43 anonim ***** válasza:
osz meg és uralkodj elv. És tökéletesen bevált..
2017. aug. 27. 23:04
 33/43 anonim ***** válasza:
oszd*
2017. aug. 27. 23:04
 34/43 anonim ***** válasza:

#30 részben igazad van viszont ha a tehetősebbeket lehúzod az nem old meg semmit.

Én úgy csinálnám hogy csökkenteném az adóterhet a béreken mivel az rohadt magas jelenleg a bruttó fizetésnek csak a 40%at viszi haza az ember. Én ezt megcsinálnám úgy hogy 70% át vigye haza ez elég jelentős reálbér növekést jelente ami a felsöbb rétegeket sem bántaná.

Ez a módszer rövid távon bevétel kiesést jelente az országnak de hosszú távon ahogy az emberek is többet tudnak költeni ez kompenzálódik + a szakemberek is otthon maradnának itthon maradnának

2017. aug. 27. 23:10
 35/43 anonim ***** válasza:
Azért a hasonló oldalak, kommentelői, közel sem a valóságot tükrözik. Ráadásul, többnyire a kormánnyal elégedetlenek szoktak aktívabbak lenni. Gyanítom, 2010 előtt, fordítva volt ez.
2017. aug. 28. 00:05
 36/43 anonim ***** válasza:
81%
34#, ha csökkennének a fizetések adó és járulék terhei több maradna az embereknél, de a gazdaságban nem jelenne meg, mert ha jól rémlik mindent eladtak anno a szocik és nincs egy magyar ker. multi, nincs magyar ipar, minden pénz külföldön csapódna le.
2017. aug. 28. 01:08
 37/43 anonim ***** válasza:

#36 igen nincs magyar ipar viszont ha az emberekhez több pénz jut többet is vásárol másszóval megnő a forgalom szóval a kiesett állami bevétel vissza jön az áfából amit a multik is érzekelik hogy megnövekedett itt a forgalom ezért nagyobb beruházasokba kezdenek a megnövekedett profit miatt ami nagyobb adóbevételt jelent így az államnak is ez megmutatkozna a GDP növekedésben is (jelenleg is a GDP-nk nagy részét ök termelik)

Ez nem egy év alatti procedúra mire ez beindul de egy láncreakciót indít el.

2017. aug. 28. 01:30
 38/43 anonim ***** válasza:

Magyarországon lehet bármilyen párt hatalmon, a helyzet semmit sem változna. Hogy miért nem? Hát azért nem mert ma is olyan nagyüzemi gazdálkodás, meg tőke központosítás van amilyen a szocializmusban volt. Csak akkor állami, ma milliárdosok tulajdonában. Az eredmény ugyanaz ami a szocializmusban volt.

Az a szocializmusban sem működött, hogy a polgároknak nem kell saját tulajdonú megélhetési forrás, hanem majd az állam gondoskodik munkahelyről meg megélhetésről. Munkahelyről épp úgy gondoskodtak ahogy ma a milliárdosok, csak megélhetésről nem. Ez jellemző a tőkeközpontosításra. Ilyen a feudalizmus is, csak ott az elnevezések mások.

A 70-es években az működött, amikor az elvtársak ismét engedélyezték a háztáji gazdaságokat és más maszekizmust. Pedig a háttérben diktatúra is volt. Az összes gazdag országban például a földek kis parcellákra vannak osztva és sok család él belőle. Nem pedig csak néhány milliárdos. Nekünk magyaroknak azt kell megértenünk hogy a béremelés és tán az adócsökkentés sem oldja meg a problémát. Mert az alkalmazott az megemelt fizetéssel is alkalmazott maradna. Az oldaná meg ami a 70-es években is működött, hogy minél több embernek legyen saját megélhetési forrása, akár otthon. Ha az a diktatúra árnyékában jól működött, akkor hatványozottan jól működne egy szabad demokráciában.

Ez személyes tapasztalatom is hogy amíg alkalmazott voltam, csinálhattam bármit és ki is dolgozhattam a belem, előbbre nem jutottam csak hátrább. Akkor jutottam előbbre amikor meghoztam életem egyik legjobb döntését és felmondtam és a saját életem építésével foglalkoztam és nem pedig másoknak kerestem a pénzt.

2017. aug. 28. 02:50
 39/43 anonim ***** válasza:

Mert egy széthuzó, egymást maró ellenzéke van akik képtelenek egyként a Fidesz ellen kiállni és egymást jobban gyűlölik mint a Fideszt. Amíg ilyen hitvány, életképtelen ellenzék van a Fidesz azt tehet amit akar.

Azzal nem lehet kormányt váltani hogy állandóan skandálják hogy a kormány lop, ami igaz, de mivel az átlagember fel sem tudja fogni mi az hogy 300 milliárd forint ezért nem érdekli.

Fizessenek a gazdagok és a földes úr adó azért demagóg mert ők ugyanúgy lopnának és kérdés ki számítana "gazdagnak" gondolom az mszp, jobbik közeli cégek gazdagjaira nem vonatkozna.

2017. aug. 28. 09:51
 40/43 anonim ***** válasza:
Úgy hogy sokan nem vallják be, hogy rászavaznak, és egyébként is csak a felnőtt lakosság negyede szavaz rájuk. Viszont az a kb. 2 millió ember elég biztos szavazó.
2017. aug. 28. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!