Hogy van egyáltalán hatalmon a Fidesz?
Itt GYK-n minden egyes ember fikázza a fideszt. Mindegyik. Ha esetleg valaki mellettük van, azt nullára pontozni. De ha ilyen nagy mennyiségben nincsenek vele megelégedve, akkor miért töltöttek több ciklust? Miért nyertek másodszorra is a választásokon?
(Ezt megjegyzem úgy kérdem, hogy egyik oldalt sem pártolom, egyszerűen feltűnt, a kérdéseket olvasgatva).
A GYK kitűnő oldal olyan kérdésekre mint pl.: Hogyan szokj le dohányzásról és akarsz tippeket hallani stb. Viszont politikai témák megvitatására alkalmatlan.
Én pl. szegényebb családból való vagyok de ennek az adórendszernek köszönhetően betudtam indítani a vállalkozásom bár nem lettem gazdag de a középosztályba besorolhatom magamat. Vagy pl ismerősöm a családi támogatásnak köszönhetően egyik hónapról másikra 100 ezer forintal többet vitt haza szerinted ő kire fog szavazni?
De csak azért mert leírtam a Fidesz kormányzás pozitív oldalát úgy le fognak pontozni mint annak a rendje
# 17/20 Időpont ma 20:28
Mondja az, akinek folyton folyvást munkaidőben születnek a hazugságai.
"Az lenne az érdekes, ha nem lopnának, miközben magyarok."
Az ilyenek csodálkoznak, hogy mennyien akarnak elmenni az országból.
Ne vegyük már természetesnek hogy lop. A lopás nem természetes.
Hogy van még hatalmon a Fidesz? Tök egyszerű, mert a Gyurcsányt még mindig jobban utálja mindenki. A baloldalt még most is Gyurcsánnyal azonosítja a sok csökött agyú. Nem volt elég erős egyéniség az ellenzéken, talán Vonát kivéve, akit egyáltalán megjegyeztek volna. Plusz a Fidesz agymérgező migrizése meg sorosozása az bezzeg eljut az átlagemberhez. Ezek összetartják a maradék tábort, amíg a másik oldalon viszont gondolkodni kéne kire akarsz szavazni, az meg ugye nehéz...
Ha tenni akarsz, lépj be egy ellenzéki pártba. Segítsd a munkájukat. Ennyit tudsz tenni.
#21 - Oké, de ha más lenne hatalmon ezeket azonnal elvenné? Megszűnne egyből az összes családi kedvezmény? Nem azt mondjuk, hogy a jól működő dolgokat dobjuk ki. Hanem azt, hogy van itt már tízszer annyi nem működő dolog, amiért viszont le lehetne váltani a Fideszt.
Megértem én ha valaki örül, hogy ő éppen jól járt. Akkor vallja be nyugodtan magának is meg másoknak is, hogy őt megvették kilóra. Nem érdekli, hogy más társadalmi rétegeknek hogy megy, se az, hogy mennyire van sárba tiporva a jogállam, hogy mennyire szabad a sajtó, hogy milyenek a külkapcsolataink, a gazdasági teljesítményünk... nem gondolod, hogy ezek kicsit fontosabb dolgok?
De persze családi adókedvezményt biztos csak a Fidesz tud adni, soha senki más.
gondolom az nem tűnt fel hogy a harmadik győzelmük előtt még kétharmaddal kialakították a nekik megfelelő választási körzeteket igaz?
+ kimenekült azóta rengeteg fiatal az orbánrezsim elől
Úgy,hogy pl falun sok a tudatlan ember,aki nem is ismeri meg a fideszt és az mszp,na meg a jobbikot,mert sok a rasszista,idegengyűlölő.
A politikához nem értenek,valami gyárban dolgoznak,és Orbán az istenük,mert állandóan megvédi a kemínyen dógózó kismert.
#24 természetesen nem biztos hogy más párt elvenné de nézzük a tényeket mivel is kampányoltak az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban.
Jobbik: Földesúr adó
Baloldal: Fizessenek a gazdagok
Miért szavaznák én olyan pártra ami tönkre tenné azt amit én felépitettem? Ettől az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők nem járnak jobban csak minket felső középosztálybelieket kényszerítenének az ország elhagyására, az én munkásaimról nem is beszélve ha én tönkre megyek akkor ugrik az ő állásuk is kinek lenne ez jó szerinted?
Pedig fizessenek a gazdagok!
Nyugaton is többet fizetnek a gazdagok!
Ez nem jóléti ország!Ha jobban akarsz élni,menj külföldre!
Itthon nem bírja a társadalom fenntartani a középosztály igényeit!
Először is talán ha itthon szeretnél egy középosztály megteremteni,akkor nem olyanokra kellene szavazni,akik a legkorruptabbak,és nem értéktermeléssel gazdagodnak meg.
Amíg ez így lesz,ne csodálkozz,hogy a szegények szemét böki az,hogy az utolsó rongyos gatyát is leakarják gombolni róluk!
#28 így mondom neked ebben az országban ha van hozzá eszed egy vállalkozást be lehet indítani míg külföldön ez már sokkal nehezebb szinte lehetetlen.
AZ ellenzék az irigységre épít ami elvakultá teszi az embereket ez ugyan olyan gyűlöletkeltés mint amit a fidesz is csinál.
És mi sem is jobb példaértékű bizonyíték erre hogy azon kívül hogy lepontoztok az egyikőtöknek sem jutott eszébe hogy talán tanácsot kérjen hogy nekem hogy is sikerült feljebb jutnom
Hidd el,itt nem sajnálná senki,ha reális lenne,de eyógyszerűen nálunk csak úgy tartható fenn a középosztály és a gazdagok jóléte,hogy közben a szegényeket totál kiszolgáltatott helyzetben,nyomorban hagyod.
Nálunk is építenek ezt,azt,a felsőtízezer ugyanígy elmegy luxus szállodába,és egyéb helyekre,csak nyugaton a legutolsó munkás sem él nyomorban,nálunk pedig ennek ez az ára.
Amikor azt mondják,hogy nincs akkor megtermelt érték,az nem csak a szegények életszínvonalára vonatkozik,hanem a gazdagokéra is.
Tehát fel kellene fogni,hogy nem jóléti országban élünk,és lentebb adni az igényekből kicsit,hogy másoknak is jusson valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!