Miért van az, hogy Orbán rendezvényein a hallgatóközönség legnagyobb része öregember? Ezt nem én találtam ki, bármelyik március 15 videón meglehet nézni.
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 14:07
11/19 anonim válasza:
Az MSZP-nél, a DK-nál is így van.
Ők érnek rá, ők aktívabbak.
12/19 anonim válasza:
Azért,mert a munka alapú társadalom pont azoknak jön be,akik már nem dolgoznak:d
13/19 anonim válasza:
A fiatalok körében nem olyan népszerű Orbán és a Fidesz, ezért kevesen járnak a politikai rendezvényeikre.
A középkorúak közül sokan támogatják, el is mennek, de soknak más elfoglaltsága van, munka, család, hobbik...
Az idősek jobban ráérnek és örülnek, ha politikailag kifejezhetik magukat, így hasznosnak érezhetik magukat.
14/19 anonim válasza:
A bölcsek értik meg a filozófiáját Orbánnak.
15/19 anonim válasza:
Én pl fiatal vagyok, de nagyon tapasztalt, kimagasló I.Q-val és nagyon bölcs is. Én pl a többi fiatalokkal ellentétben megértem Orbánt és tudom, hogy mit miért csinál és ez miért jó nekünk. Azonban a legtöbben sajnos képtelenek ezt átlátni. A Retek klub,444 meg a többi média agymosása eredményes volt :(
16/19 Koplárovics Béci válasza:
Ahol nem rombolni kell, ott nincsenek fiatalok.
17/19 anonim válasza:
"Én pl fiatal vagyok, de nagyon tapasztalt, kimagasló I.Q-val és nagyon bölcs is."
Akinek akár egy szóval is bizonygatnia kell az intelligenciáját, ahelyett, hogy hagyná azt magától értendővé válni, az már rég nem a realizmust tükrözi.
18/19 anonim válasza:
Sir Winston mondta, hogy „aki egészen fiatalon nem baloldali, érett felnőttkorára nem liberális, és idősen nem konzervatív, az nézesse meg magát pszichiáterrel"
19/19 Pro Patria válasza:
Erről eszembejutott Kunhalmi Ágnes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!