Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Orbán...

Miért van az, hogy Orbán rendezvényein a hallgatóközönség legnagyobb része öregember? Ezt nem én találtam ki, bármelyik március 15 videón meglehet nézni.

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az MSZP-nél, a DK-nál is így van.

Ők érnek rá, ők aktívabbak.

2017. aug. 26. 15:31
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
Azért,mert a munka alapú társadalom pont azoknak jön be,akik már nem dolgoznak:d
2017. aug. 26. 16:10
 13/19 anonim ***** válasza:

A fiatalok körében nem olyan népszerű Orbán és a Fidesz, ezért kevesen járnak a politikai rendezvényeikre.

A középkorúak közül sokan támogatják, el is mennek, de soknak más elfoglaltsága van, munka, család, hobbik...

Az idősek jobban ráérnek és örülnek, ha politikailag kifejezhetik magukat, így hasznosnak érezhetik magukat.

2017. aug. 26. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
A bölcsek értik meg a filozófiáját Orbánnak.
2017. aug. 26. 19:02
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
Én pl fiatal vagyok, de nagyon tapasztalt, kimagasló I.Q-val és nagyon bölcs is. Én pl a többi fiatalokkal ellentétben megértem Orbánt és tudom, hogy mit miért csinál és ez miért jó nekünk. Azonban a legtöbben sajnos képtelenek ezt átlátni. A Retek klub,444 meg a többi média agymosása eredményes volt :(
2017. aug. 26. 19:03
 16/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ahol nem rombolni kell, ott nincsenek fiatalok.
2017. aug. 26. 19:23
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

"Én pl fiatal vagyok, de nagyon tapasztalt, kimagasló I.Q-val és nagyon bölcs is."

Akinek akár egy szóval is bizonygatnia kell az intelligenciáját, ahelyett, hogy hagyná azt magától értendővé válni, az már rég nem a realizmust tükrözi.

2017. aug. 26. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Sir Winston mondta, hogy „aki egészen fiatalon nem baloldali, érett felnőttkorára nem liberális, és idősen nem konzervatív, az nézesse meg magát pszichiáterrel"
2017. aug. 27. 20:17
 19/19 Pro Patria ***** válasza:

Erről eszembejutott Kunhalmi Ágnes:D

[link]

2017. aug. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!