Kukucsjanos kérdése:
Miért töltik el sokan a március 15-i szabadnapjukat az utcán?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem azokat az embereket akik ilyenkor az utcán hallgatják a "szentbeszédet", ahelyett, hogy élveznék otthon a szabadságukat.2017. márc. 14. 19:54
2/11 anonim válasza:
Miért otthon mit csinálsz? Tv-zel, gépezel, jobb esetben olvasol(mert ugyen pihenésről beszélsz, tehát a házimunkák kizárva).
3/11 anonim válasza:
Az embereknek ilyenkor GYK-zniuk kéne és fel kellene tenniük hülye kérdéseket.
4/11 anonim válasza:
Sokan?:)
Szerintem baromi kevés embert érdekel a "szent beszéd".
Többnyire unatkozó nyugdíjasok,akiknek minden nap szabadnap.
5/11 anonim válasza:
mert Magyarországon az emberek nagy része rabszolga, és ilyenkor "talán" nem mennek a multik, a gyárak, a profit orientált cégekek, stb...
magyarán a kisembernek,= a rabszolgának, van egy kis ideje a családjával lenni (ha egyáltalán van ) egy hétköznapon,
és nem otthon akar(nak) punnyadni hanem egy kis szabad levegőt szívni.
és kicsit érezni azt hogy nem csak egy lélek nélküli droid(ok) az országban, akiknek se életük, se hazájuk se történelmük nincs,
6/11 Fatal_3rror_ válasza:
Mert hol töltsék, minden zárva van... :D
7/11 szántóvető válasza:
mármint wartburgszereléssel?mert a pálesz már elfogyott :(
8/11 anonim válasza:
Én nem töltöm az utcán.
A golfpályán leszek egész nap, és tojok a hallgatókra is, a füttyögőkre még jobban.
9/11 anonim válasza:
Én meg dolgozom mert a gyárban nincs ünnep. Igaz szeretek is ünnepnap melózni mert dupla pénz
10/11 anonim válasza:
De miért kellene értened? Ki így tölti az ünnepet, ki úgy. Szerencsére, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!