Olvastam a távozó holland nagykövet interjúját és semmi kivetnivalót nem találtam benne, csak kritikát fogalmazott meg. Mi a baja a magyar kormánynak? Igaza van édesanyámnak: koszos malac vakarózik.
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 06:59
11/32 anonim válasza:
Aranyos, ahogy a 51% minden kérdésnél magyarázkodik. :-D
12/32 anonim válasza:
Személyeskedésen kívül van más is?
Mert ez így csak azt jelzi, hogy lelőttem a bulit, sajnálom kérdező, de ez nem jött be.
13/32 A kérdező kommentje:
Nos, leírtam a véleményemet. Ezt gondolom. Amit a kormány művel, az szánalmas. Ezt utoljára a hollandokkal a török kormány csinálta, azt is szánalmasnak találtam. Ekkora hűhót csapni egy távozó nagykövet szavai miatt.... határozottan kezdünk ci...ny nemzetté válni, a mentalitásunk mindenképp.
2017. aug. 26. 10:37
14/32 anonim válasza:
Kérdező amúgy ha megnézed a fideszesek válaszait szerintem érted is, nem szeretik a kritikát. Különösen akkor, ha az jogos is. Ráadásul most valaki olyan mondta, akinek igenis van szava, még ha az "csak" egy távozó nagykövet is. Mert amúgy elintéznék azzal, hogy "ballibsi megmondóember" és pörögne lefele róluk. Így azért kell a műfelháborodást adni, meg jönni azzal, hogy személyeskedés, meg ha nincs más lelőttük a bulit. Pedig nem veszik észre, hogy miattuk van buli...
15/32 A kérdező kommentje:
Nem baj, mert azt hallottam hogy a holland külügyminiszter elkérte a cikk pontos fordítását, majd kiderül hogy igaza van Szijjártónak, vagy megint vihar egy pohár vízben, amolyan fideszes módra.
U.i. 2 éve, amikor a horvát (szintén távozófélben lévő) miniszterelnök nevezte Magyarországot "Európa vakbelének" iszonyú nagy sértésnek tekintettem, ha akkor tesz ilyen lépést a kormány, tapsikoltam volna.
2017. aug. 26. 10:45
16/32 anonim válasza:
#4: Ha terroristának nevezte volna a mgyar kormányt, akkor érthető lenne a dolog. Csak hát, ez hazugság, mert nem nevezte annak.
17/32 anonim válasza:
Egyébként már feltűnhetett volna kedves kérdező, hogy a kormány és a Fidesz, nem tűr el semmilyen kritikát. Ők megvannak győződve önmaguk tökéletességéről és kész. Aki ezt megkérdőjelezi, az csakis Soros- bérenc, ballibsi, lehet. Ha magyar az illető, akkor bónuszként, még hazaáruló is.
18/32 anonim válasza:
Szerintem időpazarlás ezekkel foglalkozni, a Heinekennel művelt dolgok mutatják a legjobban, kicsit odaszólnak azt mindenki tapsolja, aztán a félév múlva már a legnagyobb támogatójuk és akkor már hirtelen nem számít a vörös csillag, az hogy multi, stb. Képmutatás az egész.
19/32 anonim válasza:
16, igazad van, valóban csak azt mondta, hogy hasonlít a terroristákhoz. Nehéz megemészteni látom, hogy a bálványozott Hollandia nagykövete súlyos hibát vétett szakmailag és emberileg is.
20/32 tgt válasza:
A holland nagykövet nem nevezte terroristának a magyar kormányt. Elég erőltetett és ostoba olvasata ez az interjúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!