Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaznak a nyugdíjasok...

Miért szavaznak a nyugdíjasok a Fideszre?

Figyelt kérdés

A rezsicsökkentést ne írjátok, arról már hallottam.

De mindamellett ezek ki se mozdulnak a híradó elől. Nem látják, hogy a hírekben folyamatosan a fideszeseket szidják?

Vagy a másik, hogy mindegyik imádta a szocializmust. Akkor miért nem az MSZP-re szavaznak? Az a szoci párt, nem?

2017. aug. 25. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Az agymosoda állami média is ludas lehet, esetleg.
2017. aug. 25. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Miért, a Fideszre szavaznak?:-) Mind??

Ez az "agymosoda" meg roppant aranyos, első, miközben a kérdező szerint folyamatosan a Fideszt szidják a hírekben.:D

2017. aug. 25. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Az Mszp-re nem fognak szavazmi mert ők kétszeresen a búbánatba elküldött férgek :)
2017. aug. 25. 16:55
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es nem értem a kérdésed.

Mi az, hogy mind?

Minden nyugdíjas?

A szóbeszéd úgy tartja, hogy a kisnyugdíjasok a Fidesz fő választóbázisa.

2017. aug. 25. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért az MSZP és aDK szavazói között is vannak nyugdíjasok, szép számmal.
2017. aug. 25. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
"Nem látják, hogy a hírekben folyamatosan a fideszeseket szidják?". Azok a nyugdíjasok, akik a "közmédiákat", vagy éppen Vajna tv2-jét nézik, nem annyira....
2017. aug. 25. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Nyugdíjasoknál attól függ hogy kire szavaznak, hogy nyugdíjasklubba járnak, vagy templomba.
2017. aug. 25. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak, hogy híradót nézek. Utolsót, kb húsz éve láttam. Azt főleg nem értem, miből gondolod, hogy egy rablóbandára szavazok?

Üdv: Egy nyugger.

2017. aug. 25. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok közöttük a KDMP szavazó, aki nem a fityeszre, hanem a keresztényekre voksol, de ezzel Orbán bandájának adja szavazazát.Vagy nézik azt a közmédiának nevezett szennyet, Vajna féle semmit (valóban onnan folyik szennyvíz). Hírekben fél órán át szidják Botkát, Vonát, Sorost, EU-t, hazudnak, fél mondatokat kiforgatnak és az államszocializmusban szocializálódott emberek nagy része pedig ezt mind szépen elhiszi. Nem igazán férnek hozzá az internethez, ahol megnézhetnék másik nézőpontból is az adott témát. Ezért nem őket kell hibáztatni, hanem az komcsi és mostani rendszert.
2017. aug. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!