Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Fidesz ellenes...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek Fidesz ellenes hangulat van ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Remélem nem provokatív csak érdekel
2017. aug. 23. 14:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%

"Sok az alapjövedelmet váró unatkozó munkakerülő aki ráér ide írogatni."

Írod ezt szerda délután háromkor.

2017. aug. 23. 19:21
 22/28 anonim ***** válasza:
67%
Dolgoztam és közbe telefonoztam. Vagy ilyenről még nem hallottál?
2017. aug. 23. 20:02
 23/28 anonim ***** válasza:
95%

# 22/22 Időpont ma 20:02

Mondja az, aki másokra kígyót-békát kiabál ha merészelnek egy héten egyszer kommentezni napközben. :-DD

Azért valahol nevetségesen szánalmas ez a kettős mércétek.

2017. aug. 23. 20:04
 24/28 anonim ***** válasza:
61%

"Dolgoztam és közbe telefonoztam. "

Kirúgnálak. Egyre színvonaltalanabb a munkaerő, a dolgosakat és intelligenseket kiüldözte a Fidesz már ebből az országból aztán maradtak nekünk az ilyen "telefonoztam" naplopók.

2017. aug. 23. 20:07
 25/28 wytonkelly ***** válasza:
Nincs!!! A Fidesz egy undorító párt. Nem azért mert "lopnak" megye egyéb demagóg hülyeség, hanem mert nem az emberek jólétét helyezik a középpontba. Ez viszont nem új. Mar megválasztásától sőt meg a 90-és években is azt vallották hogy a "nemzeti felemelkedés" és egy új alsó középosztály, másnéven kispolgarsagot hozzon létre amelyet nem érdekel semmi csak az hogy egy relatíven értelmezett élhető életszínvonalat éljen és hogy mit csinál a kormány, mi történik valójában a világban, egyáltalán nem érdekli. Ha a Fidesz marad meg egy 10 évig akkor olyanok leszünk mint az USA vagy mint a britek ahol tömegek élnek full-vaksagban függetlenül az iskolázottságtol. A kivétel annyi lesz hogy ott van egy nagyon széles értelmiségi réteg akik képesek a normális és a morális és etikai értékeket normákat értelmezni és megszavazni. (Bár az utóbbi években sikertelenül,Trump, Brexit) Szerintem ez nagyon rossz irány mivel az igazi fejlődést csak az észak-kontinentális európai modellekkel lehetne megvalósítani. Jelenleg sztem egy part sem kínál ilyen programot, talán a pm az egyetlen aki hasonló elképzelésem van mint az északiak.
2017. aug. 23. 20:58
 26/28 anonim ***** válasza:

[link]

A többség a Fidesz bukását akarja, de szétszavaznak az a baj. Összefogással jövőre bukna a Fidesz ahogy az elmúlt választáson is meg lehetett volna dönteni simán.

2017. aug. 23. 21:20
 27/28 anonim ***** válasza:
tegnap 20:07 Szerencsére semmi közöd hozzá mit csinálok a melóhelyen. Az meg már a legnagyobb hazugság hogy csak a dolgos emberek mennek ki. Az értelmesebbje viszi valamire kinn a többi ott se. Nagyon soknak egy vasa nincs kint se hónap végére mert elver mindent. Kimegy az okos értelmes és a hüle is . Úgyhogy erről ennyit. Végezz olyan munkát ami kötetlen és nem kell robotolnod egész nap. Akkor néha te is netezhetsz melóhelyen. És akkor nem kell irigykedned
2017. aug. 24. 04:01
 28/28 anonim ***** válasza:

"tegnap 15:55"

Úgy bírom azokat akik szerint totális Fidesz ellenesség az, hogy többen szavaznak az ellenzékre mint a Fideszre. Kiszámoltad, hogy 30% Fideszes 70% pedig nem tehát Fidesz ellenes a hangulat ami igaz is de megnézhetjük másképp. A 30% úgy jött ki hogy 0.65*0.44 ami nem 30% de kerekítsünk. Viszont akkor a Jobbik 0.65*0.20 ami 13% tehát többen szavaznak a Jobbik ellen mint a Fidesz ellen a te számolásod alapján sokkal több a Jobbik ellenes mint a Fidesz ellenes. Tehát Jobbik ellenes hangulat is van ami erősebb. Sőt a baloldal elleni hangulat is nagyobb. Ez alapján a logika alapján a Fidesz ellen szavazók száma sokkal kisebb mint bármelyik más párt ellen szavazóké. A Fidesz ellenesek száma 70% a Jobbik ellenesek száma pedig 87%. Amúgy válaszolnék is: részben az van részben nem. Baromi sokan szidják de még mindig rájuk szavaznának a legtöbben. Megosztó párt. Egy biztos ezen az oldalon 100 ból több ember lenne Fidesz ellenes mint a teljes népességben.

2017. aug. 24. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!