Szerintetek Fidesz ellenes hangulat van ma Magyarországon?
Honnan veszed, hogy aki nem ment el szavazni, az nem gyűlöli a Fideszt?
Én például nem mentem, de gyűlölöm őket. De attól még nem fogok szavazni más pártra sem, mert ők is elcseszettek.
Annyit azért érdemes tudni, ha itt van *ellenes hangulat, azt a Fidesze gerjesztette. Olyan mindig volt, hogy valakik valakiket nem szerettek, de ez egy szervezetlen, összevissza helyzet volt. Ebből szervezett, jól felépített gyűlöletkampányt a Fidesz csinált. Az eltelt időben odáig jutottunk, hogy már az is önkéntelenül valami ellenességről beszél, aki egyébként ezt az állapotot rossznak tartja.
És mivel a Fidesz sok embernek okozott kárt, ezek az emberek nem tehetnek egyebet, mint szervezetten utálják, gyűlölik. Tehát van ilyen hangulat is. De ez eltörpül a többi szervezet, párt, embercsoport elleni, Fidesz által gerjesztett gyűlölet mellett.
"Állandóan beleszámolni a nem szavazókat a fidesz ellenesekbe."
Akinek kicsi a pénisze, megpróbálja olyan szögből fényképezni, hogy nagyobbnak tűnjön. Nincs ezzel semmi baj...
# 13/14 Időpont ma 16:40
Még mindig kevésbé hazugság, mint a 99% kampány. Ami már az előző 98%-os kampányhazugságot is meghazudtolja. :-D
Na, gyerekek, én csak annyit írok erre, hogy holló a hollónak nem hányja ki a belét!
Ez tény, ez igazság. És itt zárom le ezt a nagyon érdekes politikai témájú diskurzust. Menjetek szépen aludni most már!
Puszillak titeket: Kovács Ferenc "Tata", Debrecenből.
Igen az, de az volt 2014-ben is.
Akkor is a többség kormányváltást akart, most is. Hogy maradni fog a Fidesz 2018 után is azt az ellenzéki pártok együttműködésre való hajlandóságának alacsony voltában keresd.
Ez a választási rendszer bünteti a szétaprózódó szavazatokat, hiába van az ellenzéki pártoknak másfélszer annyi támogatója mint a Fidesznek, mivel nincs együttműködés köztük minden marad a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!