Miért nem ma 20. -án lőtték ki a tüzijátékot ahogy szokták?
Figyelt kérdés
Minden évben 20.-án lövik fel. Ma várom, erre azt mondták tegnap volt. Miért?2017. aug. 20. 20:15
1/18 anonim válasza:
Nem tegnap volt, ma lesz, kb. 45 perc múlva. Nem tudom, hol hallottad, hogy nem ma lesz.
2/18 anonim válasza:
Mert tegnap volt huszadika. Ilyenkor a Maja naptár érvényes
3/18 anonim válasza:
Nálunk, Budapest egyik kerületében tegnap volt kerületi tűzijáték. Minden évben így van. Ma pedig a budapesti nagy tűzijáték lesz.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem kaphatok normális választ?
2017. aug. 20. 20:31
7/18 anonim válasza:
Magyarázd el, mi a normális válasz és válaszolunk úgy :D
8/18 A kérdező kommentje:
Tegnap hallottam tüzijátékhangot Bp-ről. Valahol volt tüzijáték. De ma is lesz? Ez hogy lehet? Mindkét nap lesz ugyanott?
2017. aug. 20. 20:44
10/18 anonim válasza:
ma 20:44
Nem olvasol? Nálunk is volt tegnap tűzijáték. Aztán mintha Kispest felől is hallottam volna. Biztosan más kerületek is csináltak előtűzijátékot.
Most irány a TV! Mindjárt kezdődik a tűzijáték közvetítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!