Nem ciki ha az mszp izraeli kitűzök kel ment be a parlamentbe?
Figyelt kérdés
a maffia pártnak több nagy húzásai is volt
de egy népirtó állam jelképével?
a magyar parlamentbe?
vajon Bajnai miért nem jelentette fel az mszp frakciót is?:)
2010. máj. 24. 19:46
21/29 anonim válasza:
Nem ciki, ha a Jobbik betiltott gárdamellényben ment a parlamentbe?
22/29 anonim válasza:
Nem ciki, mivel nincs betiltva. Az izraeli zászló sem ciki, mindenkinek joga van kimutatni a foga fehérjét :D
23/29 anonim válasza:
Csak az idegesít, hogy Izrael egy népírtó háborús agresszor, a katonái pedig tömeggyilkosok. Már csak annyi az aprócska problémám, hogy ezt a MAI NAPIG folytatják! Hajrá kitűző...
24/29 bumbi02 válasza:
tehát mellényt ismerjük el a kitüzöt meg nézzük le?viccesek vagytok
25/29 anonim válasza:
Fideszesek is oltogatják most emiatt, amikor pintér, és martonyi és ilyen kitűzőben volt
26/29 anonim válasza:
"Hasonló a hasonlót szereti"
A cionista pártok már a látszatra sem adnak.Nekik inkább izraelhez húz a szívük mint a magyarokhoz ahogy ezt kis is fejezték.De a turbódemokratáknak is inkább a kitűző tetszik.
27/29 anonim válasza:
"tehát mellényt ismerjük el a kitüzöt meg nézzük le?viccesek vagytok"
A kitűzőt ismerjük el, a mellényt meg nézzük le? Te is vicces vagy.
28/29 bumbi02 válasza:
nekem egyik se tetszik... de hogyha elismeritek hogy mellényt lehet, akkor kitüzöt miért nem?:))én spec egyikkel se értek egyet.. csak h ha már lehet mellény miér ne lehetne kitüzö?
29/29 anonim válasza:
Nekem egyikkel sincs bajom amíg nem rendszeres.
Az hogy kinyilvánították hogy nyíltan izraelpártiak azt mutatja hogy már annyira agymosott ez a nép hogy nem érdekli különösebben.
A kettősmércét meg a turbódemokraták kezdték el alkalmazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!