Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért idegen országban...

Orbán miért idegen országban nyaral, és miért nem a magyar vidéket preferálja, támogatja azzal, hogy ott nyaral?

Figyelt kérdés

[link]

így már érthető, hogy miért kellett titkolóznia a nyaralását illetően. Egy igaz magyar például Hajdószoboszlóra megy, és csikóbőrös kulacsból iszik, nem pedig a horvát tengerparton sütteti a hasát.

2017. aug. 16. 11:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted ezeket érdekli az ország sorsa? Vagy a magyar vidék?
2017. aug. 16. 11:41
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem Orbánt, de nyilvánvaló, hogy a kérdés provokatív.
2017. aug. 16. 11:41
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Annál jobb, minél többet van külföldön. Egyszer nem kéne visszaengedni.
2017. aug. 16. 11:44
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
Na mi van, csak nem irigy vagy?
2017. aug. 16. 11:45
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Én sem akarnék olyan helyen nyaralni, ahol mindenki ismer, márpedig ebben az országban mindenki ismeri Orbánt. De ha például átjönne a horvát miniszterelnök őt nem ismerné fel itt az emberek 99,9%-a. Teljesen érthető.
2017. aug. 16. 11:49
 6/17 anonim ***** válasza:
49%

Érthető.

De ezek alapján én se vagyok nagy magyar, hisz a Balcsi mellett Horvátországban nyaralok 2 hétig.

A kérdés pedig persze, hogy provokatív.

"csikóbőrös kulacsból iszik, nem pedig a horvát tengerparton sütteti a hasát" Ezt a kérdező se gondolhatta komolyan.

2017. aug. 16. 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
22%

"Egy igaz magyar például Hajdószoboszlóra megy, és csikóbőrös kulacsból iszik..."

Szerintem meg az Igaz Nemzethy Magyar nem is megy nyaralni, mert amint kilép a panellakás-munkahely-kisbót háromszögből, többmilliós vérszomjas migráncshordáktól kell tartania. Inkább csak ül otthon, nézi a Nemzethy Hírcsatornát, együtt retteg a politikusokkal és borítja az arcába a Kőbányait, hogy el bírja viselni az egészet.

Egyébként meg azt hittem, a buta szimbolizmus kora lejárt az ún. rendszerváltással. Nyugodtan nyaralhat Orbán Viktor Horvátországban is, nem ez a legnagyobb gond vele.

2017. aug. 16. 11:57
 8/17 anonim ***** válasza:
37%
Orbánék meg a barátai milliárdokkal rövidítették meg ezt az országot, szerinted komolyan ez a kis nyaralás érdekli őt vagy a szavazóit, vagy szerintem komolyan számít azokhoz a pénzekhez képest?
2017. aug. 16. 11:59
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
Nem szeret már minket Atyuska, brühühüüüüüüüü.
2017. aug. 16. 12:00
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Én is nyaraltam már ott, szép hely.😀
2017. aug. 16. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!