Ti is észre vettétek már, hogy a Fideszes politikusok nagyon öregszenek?
Elnézést ha provokatív, és tudom a többiek is öregszenek,de ha megnézitek Orbánt Gyurcsányt vagy Fodort.
Polgármesterek között is észrevettem, nagyon öregszenek.
Öregszenek azok, csak sajnos nem elég gyorsan. Pedig igencsak jó lenne, mert én sem leszek fiatalabb, és öregkoromra szívesen nosztalgiáznék a mostani politikai vezető réteg viselt dolgain, nem csak a Fideszén, a többiekén is...
- Emlékszel, Jóska, mikor az öreg hogyishívják, izé, na mondd már, Gyurcsik...
- Nem, nem, Gyurcsányi vót az...
- Dehogyis, na Gyurcsány.
- Na az, hogy a fene a nevit, mindig elfelejtem. De a másikét sem könnyebb megjegyezni, az Orbánét.
- Ja, meg tudod, vót nekije az a kakastaréjos minisztere na.
- A Lázár...
- Dehogyis, annak csak a szeme vót fura.
- Akkor a Rogány.
- Ugyan, annak meg kötvényei vótak, nem taraja.
- Ja, igazad van, akkor a Bajnai lehet.
- Jó nyomon jársz, annak valami libákhoz vót köze, de taraja annak se vót.
- Most mit kérdezősködsz, megártott a nap? Iszol te eleget? Nehogy mán vénkorodra elhülyülj.
- Na, megvan végre, a Vona...
- Na, szerintem is az. De mit is csinált?
- Ja, arra már nem emlékszem.
- Én se, de az Isten nyugosztalja mindannyiukat...
- Ámen...
Hasonló szép beszélgetéseket tömegével el tudnék képzelni. :-D
Persze, Orbán sem lesz fiatalabb, 54 éves.
1990-ben még csak 27 volt, igencsak fiatal.
1998-ban már a 35-öt töltötte, de azért nem volt még olyan idős, azóta meg eltelt 19 év, abból 11 miniszterelnökként, meg is látszik rajta (meg rajtunk is. :DDD)
Hát igen.
A fiatal demokraták már sehol sincsenek. (Igen, tudom, a név már nem rövidítés, hanem azért van, mert ilyen néven lettek ismertek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!