Mit gondoltok arról, hogy a kormány kirúgott 10 migránsbarát alkalmazottat a bevándorlási hivataltól?
A kormány jobban is meg is válogathatná,hogy kiket alkalmaz a bevándorlási hivatalban.
Miért nem írnak tesztet, miért nincs felmérés,hogy mennyire migránsbarát az illető?
A Migration Aid egy állambiztonsági kockázatot jelentő szervezet, logikus,hogy egyszerre nem dolgozhat egy olyan állam szolgálatában, ami igyekszik kint tartani a migránsokat, a civilszervezet meg befele akarja őket telepíteni.
Meg még farmer is volt rajtuk meg kokakólát is ittak!
Hát igen, ilyenek ezek a lipsik!
Ez olyan, mintha egy széntüzelésű hőerőmű üzemvezetője lennél, mellette meg Greenpeace aktivista is.
A kettő egyszerűen nem fér össze.
"Franc tudja, ha nekem kell az állás, írok én olyan "migráncsozó" tesztet nekik, hogy mind a tíz ujjukat megnyalják..."
Egy jó HR szakember egyből rájön,hogy kamuzol és nem meggyőzésből vagy migrációellenes.
Kicsit sem teljes az információmegosztás, ezek az újságok hogy finoman fogalmazzak, nem bontották ki teljes részletességében az igazságot. Az indok:" helyzetükkel visszaélve megpróbáltak segítséget nyújtani az eljárás alá vont migránsoknak".
A gyakorlatban úgy történt a dolog, hogy ezeknek a tolmácsoknak szinkronfordítást kellett volna adniuk a migráns és ügyintéző között. A tolmácsok, mivel már jártasak voltak a bevándorlási ügyekben, nem azt fordították az ügyintézőnek amit a migráns mondott, hanem azt mondták, ami előnyösebb volt rá nézve. Gyakorlatilag hazudtak, hogy segítsék a bevándorlót. Úgy borult a bili, hogy a tolmácsolás alatt ment a videokamera, és később egy másik tolmács is visszanézte a felvételt, és szólt, hogy szándékos félrefordítás történt. Ezt már pár hónapja téma volt, nem tudom miért most jött elő megint. Uborkaszezon van migránsfronton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!