Egy pedofil gyilkos miért kap meleg ételt az adófizetők pénzéből, amíg a kutyákat elaltatják a sintértelepen? Csak ezért mert ember? Embernek lehet nevezni az ilyet?
21es! "Most nem azokról a kutyákról van szó, de azok sem maguktól lesznek olyanok."
"....de azok sem"
Szövegértés. Tudom hogy a pedofilia egy velük született betegség, de most azokról van szó, akik börtönben vannak.
Nem, itt arról van szó hogy te annyival jobban érzed magad hogy még az ételt is elvennéd tőlük. És nem, nem vagyok pedofil, Viszont volt szerencsétlenségem egyhez hat éves koromban.
Kerüljenek börtönbe akik elkövettek valamit, vagy tegyenek róla hogy impotensek legyenek, hogy esélyük se legyen gyereket molesztálni (a pedofil nőkkel nem tudom mit lehetne tenni) De ez a kérdés hülyeség. Mi az hogy miért kapnak ételt az adófizetők pénzéből? Az "adófizetők pénze" sokkal semmitérőbb dolgokra is elmegy mint néhány bezárt ember etetése.
"embernek lehet nevezni az ilyet?" Igen, persze. Csak ők egyszerre okoznak hosszútávú kárt, mások meg apránként tesznek tönkre másokat- és még csak nem is érzik rossznak magukat. Szerinted azokkal mi legyen? Mondjuk azokkal a szülőkkel, akik legalább akkora kárt okoznak mint a pedofilok. Azzal hogy hazugnak nevezik a gyerekeiket, és asszisztálnak az erőszakhoz. Azzal hogy beleverik a gyerekekbe, hogy ők semmit sem érnek, a saját testükről sincs joguk dönteni. Mint erőszak-túlélő mondom: Sokkal rosszabbak mint maguk a pedofilok. De őket senki sem bünteti. És ez csak egy példa a sok hétköznapi károkozóból, akik apránként ölik meg más emberek lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!