Egy pedofil gyilkos miért kap meleg ételt az adófizetők pénzéből, amíg a kutyákat elaltatják a sintértelepen? Csak ezért mert ember? Embernek lehet nevezni az ilyet?
Édes Istenem ide keverni a liberalizmust az már tényleg beteg elmére vall...
Kérdésre a válasz: Hidd el bezárva élni életed végéig sokkal nagyobb büntetés mint gyorsan meghalni...
"Ne mondd már hogy a börtön rosszabb mint a halál...meleg étel, meleg cella, gondolom Magyarországon is lehet olvasni a börtönben, kilehet menni sétálni"
Meleg, de sz*r étel, és szobahőmérsékletű, de csurig teli cellák. Arról nem beszélve, hogy mit csinálhatnak bent az egyénnel, ha rájönnek, hogy pedofíliáért ül.
Miért van túlromantikázva a börtönélet? Ez nem Svédország, ahol videojátékokat adnak nekik, vagy Amerika, ahol festegetnek szabadidejükben (mondjuk az egy nagyobb ország, sok fajta börtönnel).
"A liberálisok támogatják a pedofíliát.
Most is már azt látom, hogy próbálják legalizáltatni." Agymosott barom.
Én liberálisnak tartom magam és egyetértek a kérdezővel.
Amúgy én főleg konzervatívabb emberektől hallom, hogy jaj az csak egy kutya, és a bűnöző is ember, meg hogy elbagatellizálják a nemi erőszakot még akkor is, ha 12 éves az áldozat (biztosan kiprovokálta), több köztük az áldozathibáztató.
Elég egy ilyen hír alá menni és elolvasni miket írnak a vidéki bácsikák, nénikék.
"Amúgy én főleg konzervatívabb emberektől hallom, hogy jaj az csak egy kutya, és a bűnöző is ember, meg hogy elbagatellizálják a nemi erőszakot még akkor is, ha 12 éves az áldozat (biztosan kiprovokálta), több köztük az áldozathibáztató.
Elég egy ilyen hír alá menni és elolvasni miket írnak a vidéki bácsikák, nénikék."
Linkelj már be egy ilyet, kérlek. Lehetőleg úgy, hogy valamennyi kommentelőnél beazonosítható legyen az életkor, a lakóhely és a világnézet (egyértelműen!). Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!