Fideszesek, mit szóltok a kormányprogramhoz? Találtok-e benne kivetnivalót?
Egyetértek az előttem szólókkal.A napokban felbosszantott egy politológus írása. Szerinte a rendszerváltás óta végre egy párt,aki betartja a választási igéreteit! Ez nagy hazugság!
Tegyük fel,hogy egy jóhaverom pénzt kér tőlem kölcsön. Megígérem,hogy adok majd neki,ha megkapom a fizumat. Néhány nap múlva rákérdez,hogy számíthat-e rám? Én pedig irásban adom neki,hogy HA LESZ PÉNZEM, adok majd neki,pedig ez nincs is szándékomban.
Na,ilyen ez a program is.
A másik érdekesség: Minden jól működő demokráciában a cikluson túlmutató terveket többpárti konszenzus,egyetértés előz meg. A Fidesz ilyent nem tartott,mégis 10 évre tervez. Lesz ugyan vita a parlamenben ( legyen meg a látszat),de CSAK az fog történni amit a FIDESZ akar.
1. Engem nem a kormányprogram érdekel, hanem a kormányzás.
2. Vannak 10 oldalas kormányprogramok, vannak 40 oldalasak, vannak 80 oldalasak. Mindegyik kevés ahhoz, hogy "szakmai" legyen. A "szakmai" anyagok a jogszabályok előkészítésekor készülnek a minisztériumokban, és több ezer oldalasak lehetnek. Akit "szakmai" anyagok érdekelnek, az ne kormányprogramban keresse őket.
3. Vicces a frusztrált szocijobbikosok vergődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!