Ki lehetne az első női köztársasági elnök Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy párton belüli vagy kívüli, akiről úgy gondoljátok, hogy képes lenne betölteni ezt a tisztséget, úgy, hogy valóban minden magyar köztársasági elnöke lenne. És akiről úgy gondoljátok, hogy a nemzeti egység mellett képes őrködni az alkotmányosság, az alkotmányos rend felett is, és nem keveredne olyan ügyekbe, mint Shmidt vagy Áder. Rajtuk kívül még azért elnöknek nevezhetők is voltak.2017. aug. 8. 22:46
11/17 anonim válasza:
6-os vagyok.
Picit átgondoltam a jelenlegi választékot, és úgy igazából ambiciózus buzgó női politikusként egyedül Morvai Krisztinát tudnám elképzelni hogy elérhet ilyet, és nem azért mert szimpatizálok vele, hanem azért tökös, szókimondó, és igen erélyes, ami nincs meg más női politikusban.
15/17 A kérdező kommentje:
Végülis nem zárja ki semmi. :) Én amúgy is az a típus vagyok aki a múltja (legalábbis ilyen múlttal) nem vagyok előítéletes se rosszalló.
2017. aug. 9. 16:09
16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt kis túlzással írtam nyilván.
2017. aug. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!