A magyarok jobban bíznak az EU-ban mint a kormányban. Ti hogy vagytok ezzel?
Köztudott, hogy a legfrissebb felmérések szerint a magyar emberek sokkal jobban bíznak az Európai Unióban mint a kormányban.
Az EU-ban a magyarok 46%-a bízik (ami 4%-os növekedést jelent), míg a magyar kormányban csak a magyarok 39%-a képes megbízni.
Érdekes adat az is, hogy a magyarok elsöprő többsége, 58%-a kifejezetten bizalmatlan a kormánnyal szemben, egyáltalán nem bízik a rezsimben.
Engem most az érdekelne, hogy itt a GYIK-en hogy áll a helyzet? Ti az EU-ban bíztok inkább vagy a kormányban?
Én ez alatt a kormány alatt rengeteg fejlődést érzékelek a bőrömön. Nem kell egyetérteni, ennyi.
Viszont melyik politikus ne lopna, ha hatalomra kerülne?
Az EU-ból én azt se bánnám, ha kilépnénk.
# 14-es, ezt a hazugságot csak félretájékoztatott fidesz-birkák bégetik.
Közgazdasági TÉNY, hogy az EU-ból mi csak kiveszünk (legalábbis 2020-ig).
Az EU-nak vannak nettó befizető országai (Németország, Franciaország, de még Nagy-Britannia is, a Brexit lezárultáig, de Hollandia és Olaszország is az) és nettó nettó haszonélvezői.
Magyarország NETTÓ HASZONÉLVEZŐ az EU-ban, méghozzá az ötödik legnagyobb. És pont.
Ja.
Bízzunk az EU-ban, hogy bevezeti nálunk is a 73 nemi identitást, meg behoz pár százezer migránst szinesíteni a társadalmat...
#16 "Magyarország NETTÓ HASZONÉLVEZŐ az EU-ban, méghozzá az ötödik legnagyobb. És pont."
Lófüttyöt !
Thomas Piketty világosan bebizonyítota hogy az EU durván dupláját viszi ki annak mint amit visszaad.
És amit ad az is a német cégeknél köt ki, mint azt Göttinger, a német uniiós biztos elmondta.
Az Eu azért terjeszti ezt a hazonélvező hazugságot, mert már ezt se akarja adni, pedig ez az átengedett piacok, elveszett vámok, meg más veszteségek miatt JÁR !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!