Hány migráns akar körülbelül Magyarországra jönni?
Figyelt kérdés
Én nagyon félek, hogy elveszik tőlünk a jólétet, amit a Fidesz adott nekünk, de hányan vannak pontosan, akik ellen védekezni kell?2017. aug. 7. 21:51
11/22 anonim válasza:
Kettő fő. A boltos meg az anyja. De Ők innen migráltak ki jobb munkahelyért. Szal inkább hazajönnek.
12/22 anonim válasza:
Hát igen, elveszik a Fidesz és Orbán budapesti főkirály által teremtett jólétet, ez különlegesen az egészségügyön és az oktatáson látszik meg, mivel a migránsok (avagy terroristák) miatt ilyen gyenge az egészségügy és az oktatás Magyarországon, erről sajnos nem mi tehetünk.
13/22 anonim válasza:
xD
Az már durva,ha valaki attól fél,hogy elveszik a nagyszerű magyar munkát.
Szerintem a 60hoz közeli emberek nagy része örülne már,ha valaki elvenné tőlük a munkát:D
15/22 anonim válasza:
Magyarországra, kb. semennyi. Rajtuk keresztül nyugatra, rengeteg.
16/22 anonim válasza:
Hogy mennyi ?:DD 1 sem!!!!!! Ide még ök sem jönek ebbe a szar fészekbe,
17/22 anonim válasza:
A migráncsok, azt nem tudom. Csak azt a jólétet féltem amit ez a Fidesz kormány adott, az isten áldja meg ezért Viktorunkat. Hál istennek a GDP is csak egyre nől és nől és ezért tegnap este már nem 75 hanem 85-ft ért vehettem meg az alja coopos joghurtomat. Tehát egyre többet ér :-)
18/22 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy hányan akarnak idejönni, hanem hogy hányat akar idepakolni az EU, mert ők már tele vannak.
19/22 anonim válasza:
1700 darab.x asszony és gyerekek.
20/22 anonim válasza:
Idepakolhat az EU akár ötszázcsiliárd "migrácsot" is, másnap villámgyorsan hátraarcot csinálnak, és húznak Németbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!