A Jobbik már baloldali párt?
Nem.
De légy szíves fejtsd ki miért gondolod ezt.
Igaza van az előttem szólónak, én is baloldali vagyok és nyilván sok ismerősöm van, elegünk van a Fideszből a baloldalból is. Nyilván a Jobbik sem a szívünk csücske, de talán a legjobb választás.2018-ban lehet rájuk adom az x-em.
Ennek ellenére baloldali vagyok, és remélem lesz még jó a baloldal, de most borzalmasak. A Jobbik néppártosodik változik, az igazik "Jobbikosokat" a radikális réteget elveszti, de sokat viszont pont ezzel nyer, de ttől még nem baloldali nem húznak balra.
Attól, hogy már nem (annyira?) szélsőséges mint a kezdetekkor még nem lesz bsloldali. Nem tudom, hogy egyeselnek miért csak a szélsőjobb jelenti az igazi jobboldalt.
A baloldal pedig szintén nem egy homogén dolog, tehát azt sem kell egy kalap alá venni.
Mondjuk egyeseknek minden rossz ami nem Fidesz...
"Egyébként, a "klasszikus" baloldali kommentelők, tán nem is azok, csak a Fidesszel van tele a hócipőjük és lassan, bárkire lecserélnék."
Pontosan ez a helyzet! Mindenki mindenkire szavazna már csak valaki végre tüntesse el a korrupció kormányát.
"Mindenki mindenkire szavazna már csak valaki végre tüntesse el a korrupció kormányát."
az összes eddigi korrupt volt miből gondolod hogy más lenne az új?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!