Jobbik-ellenesek! Mikor szoktok már le az általánosításról?
Amúgy most már remélem,mindenki látja, hogy a komment alapján meg lehet állapítani, hogy valaki uszít, és azt is ,melyik oldalról teszi.
Neked meg azt mondom, nem érdekel, hogy az mszp-re, vagy az szdsz 2.0-ra szavaztál-e. Mindkét párt akkora gazdasági, erkölcsi,morális, és külpolitikai kárt tett az országban, hogy lehet, nyugdíjas leszek,mire kiheveri. Még csak 33 leszek...
Ezért szavaztam a jobbikra. Eddig a fideszre szavaztam. Hát, hajrá mindkettőnek.
Te élsz rózsaszín felhők között,vagy inkább komcsivörös felhők között.
A romák már gyilkolják a magyarokat.
Te annyira hülye, agymosott szocihulladék vagy, hogy már fáj. A Vona meg a romák meg a gárda közösen pakolták a homokzsákokat. Így írtja őket?
"ccc...
ti is elfogadhatnátok, hogy másnak mások a nézetei, tisztelt jobbikosok
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 97%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:56"
Amíg ilyen eredményes lesz egy válasz,amit a jobbikosok húztak le, addig szerintem semmi nem fog változni... Miért kell lehúzni a másként gondolkodók véleményét??? Miért nem lehet elfogadni, hogy mindig lesznek másként gondolkodók, akikkel soha nem fogtok egyetérteni??? Ez a diktatúra alapja...
Kedves Jobbik szinpatizáns honfitársaim! Szerintem próbáljátok meg elfogadni a jelen helyzetet, és azt a tényt, hogy lehet sokan vagytok, de az országban még így is csakegy relatíve kis csoportot alkottok... Próbáljátok meg megtalálnia helyeteket a társadalomban, és legyetek annak hasznos tagjai, és ne csak szavakkal, hanem tettekkel is... Ne az legyen, hogy mi jobbikosok, hanem az hogy mi magyarok pártállástól függetlenül... Higgyétek el, hogy a Fidesz-, MSZP-, MDF-, LMP-, ... szavazók is ugyanolyan emberek, mint ti, és ők is csak boldogulni és élni szeretnének valahogyan... Köszönöm, hogy végigolvastátok!!!
Ha nem is szebb jövőt, de legalább boldogabbat!!!
Nekem is tele van a bakancsom azzal, hogy általánosítanak, mert xy pártra szavaztam. Szerintem ilyen dologhoz még érettségi sem kell, hogy normálisan felfogják. Az a baj, hogy egy rakás idióta csak addig lát, hogy: kommunista, rasszista, homokos...
Végül is belőlük áll az oldalra írogatók java része, pártállástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!