Jobbik-ellenesek! Mikor szoktok már le az általánosításról?
"Magával az általánosítással nincs bajom (én is szoktam)"
Akkor mi miért szokjunk le az általánosításról???
"Akkor mi miért szokjunk le az általánosításról???"
"a véleménynyílvánításnak van egy kultúrált formája" ezt tartom fent továbbra is. Az általánosítás hangoztatása nem az.
A kérdező kommentje:
17:50 - A Jobbik-ellenes miért lenne általánosítás? Ez csak egy megszólítás, nekik szólt a kérdés. Szövegértés 1-es.
Jobbik-ellenesek! Ti mért vagytok idióták/barmok/stb ? Ez nem általánosítás? Akkor kérlek magyarázd el, hogy kikre vonatkozik a kérdés? Mert számomra úgy tűnik, hogy megszólítottál egy csoportot, majd egy olyan dologra kérdeztél rá, amely a csoport bizonyos tagjaira nem vonatkozik, de azért ta az összes tagtól megkérdezted, feltételezve, hogy ők is olyanok. Ez mifelénk általánosítás. Ha úgy mondtad volna, hogy egyes jobbik-ellenesek, az más lenne... De én nem látok ott olyasmit, ami utalna arra, hogy NEM minden jobbik-ellenestől kérdezed ezt.
ccc...
ti is elfogadhatnátok, hogy másnak mások a nézetei, tisztelt jobbikosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!