Miért hazudják hogy kormány nem segít szegényeknek, lassan ott tartunk szegény családok mindent ingyen kapnak?
Most előre leírom, nem provokáló kérdésnek szánom.
Folyamatosan kormányt hibáztatják, nem segít a szegényeknek, mennyi éhező gyerek van az országban. Egyre több nélkülöző szegény család...stb Most nem a kisebbségekre gondolok. Manapság mi kap szegény sok gyerekes család? Ingyen lakás,ingyen étkezés,ingyen tankönyv,ingyen iskola felszerelés,ingyen ruha,ingyen tábor,ingyen bútorok,ingyen tűzifa,karácsonykor adományként kapja ingyen ajándékokat,adó kedvezmények..stb
Lassan ott tartunk szegény családok jobban élnek, akik dolgoznak. Ismertem olyan szegény sok gyerekes szülőket, akik sosem dolgoztak. A szülök abból éltek, sok gyerekért kapták pénzt meg adományokat. Nem kisebbségek voltak.
Én szegény családban születtem. Amikor gyerek voltam, akkor semmilyen támogatást nem kaptunk az államtól.
Nem is értem miért mondják, a mostani kormány nem segít a szegényeknek.
"50000+40000+rezsi40000=130000
ez csak a létezéshez elég a minimálbér meg 88000
miről is hadoválsz?"
Te miről hadoválsz?
Az 50 ezerbe már benne van a rezsi :D
Szal még minimálbérből is kijönnél, de annyit igazából nem keres senki.
Persze, 50-es alberletben benne a rezsi...
A rezsi huzosan alaphangon 30e korul van (ugye, kell futeni is - a futes alaphangon elvisz 10-30e lakas es futestipus fuggo). Tenyleg azt akarod mondani, hogy van BARKI aki egy normalis lakast 10-15e forint / hoert ad ki? Egy lepusztult lyukat esetleg, egy "normalis" panelt nem kapszy te 15e-ert. Persze, ha van sajat lakasod, akkor konnyu, de nem mindenki olyan mazlista, hogy a szulei a popoja ala tolnak egy sajat lakast...
"Te miről hadoválsz?
Az 50 ezerbe már benne van a rezsi :D
Szal még minimálbérből is kijönnél, de annyit igazából nem keres senki."
oh ott ilyen alacsonyak a lakbérek hogy kiadják 15000 ért a lakást?
én nem találtam de biztos nem keresek jól kérlek belinkelnéd hogyan kell 15000 ért lakást találni?
igaz Tatabányán de 55000 ért bérlek lakást rezsi nem jön ki 40000 alatt pedig a munkahelyemen fürdök kaja napi 1000 alatt sem jön ki igaz fizikai munkát végzek szóval műzlivel nem lehet űzni
550000+40000+31000=126000 de tuti a dolog mert kézhez kapok 120000 at éjszakai pótlékkal hétvégi pótlékkal
2500 villany
2500 víz
5000 közös költség
10 ezer fűtés(nekem ne akar már megmagyarázni, hogy egy szar garzonlakás fűtése havi 30 általányban, mert akkor jó nagy hülye vagy)
Így marad 30 az albérletre, ennyiért már lehet kifogni, de tudod mit, legyen 40.
És akkor az 50 az 60.
Hűha.
Az meg ahogy már leírtam, rohadtul nem érdekel, hogy te mit nyomorékoskodsz össze.
Ha neked 50 m2 lakás meg a szarvasgomba az igényed, akkor nem a szalagon kell dolgozni meg minimálbérből.
Milyen 15 ezerért?
Leírtam mennyi a rezsi.
Nem tudsz számolni?
Ha meg ennyire nem jössz ki a pénzedből, bérelj szobát.
Nem, te nem irtad le mennyi a rezsi - te leirtad egy legbolkapott adatot.
Fizettel te mar rezsit eletedben? Ugy ertem, realis rezsit?
Most csak a kedvedert eloastam a regi alberletbol a rezsi osszesitest.
2014 November, Budapesti 7 emeleti nem tul jol szigetelt panel lakas, ket szemely, 48 m^2:
Díjbeszedő Zrt: 9229 (szemet + gaz + viz)
FŐTÁV Zrt.: 8065 (atalany ennyit fizettunk minden honapban - nyaron is)
ELMŰ Zrt: 3995
Közös Költség: 9000
Ez most alaphangon: 30289 Ft. 2014-ben. Ezekben lesz valamennyi mozgas persze, de nem veszesen sok az alap kozmuvek mashol sem olcsobbak - ja es ugy, hogy nekunk nem volt TV-nk meg hasonlok, osszesen volt ket szamitogep + ledes monitor amiknek alig volt fogyasztasuk. Gazt alig hasznaltunk, csak fozesre ment. Ezt egy picivel nagyobb csalad (pl, van gyerek) szepen meg tudja loni, eleg hozza csak egy nem korszeru huto, vagy ne adj isten, egy TV (bar aki szegeny, az csak bamulja a falat, ne akarjon pihenni) es boven megvan ez 40e korul / felett.
Erre rajott az 50e Ft alberlet (Pesten ez elegge jutanyos ar...)
Milyen adókedvezményt kapnak a szegények?
Az óvodában az étkezik ingyen, akinél az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 110e forintot. Ezt azért nem nevezném szegénységnek > nem csak a szegények esznek ingyen.
Az iskolákban az, akinél nem haladja meg a 37e forintot > a szegények sem étkeznek ingyen.
Tankönyv 1- 9 évfolyamon mindenkinek ingyen jár jövedelemtől függetlenül.
Mit hazudozol itt?
50 ezer és benne van a rezsi?
te tényleg ilyen hülyének nézel mindenkit?
Nagynéném panelprogramos lakásában csak 30 ezer a rezsi.
Ha nem lenne övé a lakás,akkor még plusz 60 ezerért adnék ki neki,tehát olyan 80-90 ezer csak a lakhatás,ami már elérte a minimálbért,ha nincs saját lakásod.
40 ezerből pedig még csak semmit nem vettél,nem gyümölcsöt,húst,hanem csak a legszükségesebbeket.
Akinek nincs legalább 130-140 ezres fizetése az nem tud albérletbe sem menni!
De még akkor is csak vegetál.
Kérdező, eddig 4 millió mélyszegény van, és a számuk folyamatosan csak emelkedik.
Az volna segítség, ha egyre KEVESEBB volna a mélyszegény, nem pedig hogy egyre több, oszt mókusvakításból adunk nekik ingyen tüzifát, leselejtezett bútorokat meg játékokat...ez konkrétan vizipisztollyal az erdőtűzre...
Tehát nem hazudnak, hanem igazuk van. Idővel majd magad is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!