Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják hogy kormány...

Miért hazudják hogy kormány nem segít szegényeknek, lassan ott tartunk szegény családok mindent ingyen kapnak?

Figyelt kérdés

Most előre leírom, nem provokáló kérdésnek szánom.

Folyamatosan kormányt hibáztatják, nem segít a szegényeknek, mennyi éhező gyerek van az országban. Egyre több nélkülöző szegény család...stb Most nem a kisebbségekre gondolok. Manapság mi kap szegény sok gyerekes család? Ingyen lakás,ingyen étkezés,ingyen tankönyv,ingyen iskola felszerelés,ingyen ruha,ingyen tábor,ingyen bútorok,ingyen tűzifa,karácsonykor adományként kapja ingyen ajándékokat,adó kedvezmények..stb

Lassan ott tartunk szegény családok jobban élnek, akik dolgoznak. Ismertem olyan szegény sok gyerekes szülőket, akik sosem dolgoztak. A szülök abból éltek, sok gyerekért kapták pénzt meg adományokat. Nem kisebbségek voltak.

Én szegény családban születtem. Amikor gyerek voltam, akkor semmilyen támogatást nem kaptunk az államtól.

Nem is értem miért mondják, a mostani kormány nem segít a szegényeknek.

2017. aug. 1. 11:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%

"2 Hány műszakban és hány órás műszakban? Heti hány napban?"

Nálunk 2 műszak, 12 órás műszakok és heti 3-4 nap.

2017. aug. 1. 11:42
 12/30 árokpart ***** válasza:
76%
10-es. Látom tényleg nagy már a hőség, hogy ilyen butaságot írsz. Hol van vidéken különösebb munkalehetőség, amiből normálisan meg lehetne élni.
2017. aug. 1. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
16%
mert azért kapják a pénzt bizonyos médiumok, hogy átmossák az emberek agyát. Mit hallasz évek óta? Szar fidesz orbántakaroggy, stb. Kormányt akarnak dönteni pénzzel :) ennyi
2017. aug. 1. 11:45
 14/30 anonim ***** válasza:
26%

Egyrészt mert büdös nekik a munka, másrészt mert elszórják a pénzt hülyeségekre. Ami pénzt megspórolnak az ingyen ebéden, ingyen tankönyvön, stb azt elköltik mekire, okostelefonra, márkás ruhára, autóra, cigire, alkoholra, stb. Egy valamire nem költenek, és erről jól fel is lehet ismerni az ilyet, hiaba a 100 ezres telefon meg a nike cipő: a lakásukra, ami viszont úgy néz ki, mint egy putri. Mert néhány százezer, milliót már nem képes összespórolni, előbb elszórja felesleges dolgokra.

(Fun fact: a szegények jó része "papírszegény", azaz a hivatalos jövedelmük a szegénységi küszöb alatt van, de mellette feketéznek, így simán bejön nekik több pénz, mint annak aki rendesen dolgozik, csak annak abból még adóznia kell és nem dobálják meg ingyen ebéddel, tankönyvvel, tb-vel, stb-vel.)

2017. aug. 1. 11:51
 15/30 anonim ***** válasza:
75%
nem tudom de a hörcsög vagyona már 47 milliárd forint "hivatalosan".
2017. aug. 1. 11:53
 16/30 anonim ***** válasza:
35%

"butaságot írsz. Hol van vidéken különösebb munkalehetőség, amiből normálisan meg lehetne élni."

Kérlek ne, mindketten tudjuk, hogy mese habbal.

Én borsodi vagyok, életemben nem voltam munkanélküli.

Aki akar dolgozni, az tud.

Ma Magyarországon az átlagbér 300 bruttó és ebbe nincs benne, hogy sokan minimálbérre meg 4 órára vannak bejelentve, szal magasabb ez az összeg igazából.

Miskolcon 50 ezer egy albérlet, 40-ből kijön a kaja.

A bérlet is fillérekbe kerül, asszem 6 ezer.

És még mindig van egy 100 ezret nyaralásra, szórakozásra, havonta.

De ha csak a 150 ezerrel számolunk, akkor is van 50 ezred...

Az meg engem nem érdekel, hogy ő az Isten háta mögötti településen várja a 8 általánossal a sült galambot meg az igazgatói beosztást.

2017. aug. 1. 11:58
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
A "szegények" közül csak a cigány meg a söpredék kap minden támogatást, aki amúgy is csak élősködik meg nem dolgozik, züllik, bűnöz. Aki tisztességesen dolgozik, gyereket nevel azt le se sz-rják. Na meg ha ennyire család- és gyerekközpontú szeretett kormányunk, akkor miért nincs normális egészséügy, oktatás? Miért rohadó kórtermekben kell feküdni a betegnek, miért kell hónapokat várni egy műtétre, miért kell még a kötszert is magadnak venni, mikor közben valamire fizeted a TB-t? Csak erre válaszolj kedves kérdező. Azzal segíthetnék leginkább a szegényeket, elesetteket... Persze a fideszes szavazóknak néha dobni kell egy kis koncot a két sorosozás között, nehogy valamelyik felébredjen csipkerózsika álmából. Legyen egy kis CSOK (amit ugye megint a gazdagok élveznek), legye3n egy kis Erzsébet utalvány, csökkentsük kicsit az ilyen vagy olyan adót (ami attól még a legmagasabb lesz egész Európában így is) majd verjük a mellünket hogy mekkora f-szagyerekek vagyunk és mindenért ami rossz ebben az országban azért a Gyúrcsány meg a Soros meg Brüsszel meg a migráncsok meg a libsik a felelősek.
2017. aug. 1. 12:06
 18/30 anonim ***** válasza:
#11 Akkor az nem rossz, de vannak emberek, akiknek ez derogál. Ne a te gondod legyen, ha valaki nem fogadja el.
2017. aug. 1. 12:22
 19/30 anonim ***** válasza:

" Akkor az nem rossz, de vannak emberek, akiknek ez derogál."

Jah, hogy ez neki derogál?!

Sorry, egyéni szoc problem.

" Ne a te gondod legyen, ha valaki nem fogadja el."

Épp ez az, hogy a dolgozó emberek gondja ez, mert nekünk kell a söpredéket eltartani.

Sok ember vehetne jobb terméket a gyermekének, de mivel az ilyen embereket kell eltartani, nem tud.

Nem is értem, hogy nem sül le a pofájukról a bőr, hogy felnőtt ember létére mások tartják el?

2017. aug. 1. 12:28
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

"Miskolcon 50 ezer egy albérlet, 40-ből kijön a kaja.

A bérlet is fillérekbe kerül, asszem 6 ezer.

És még mindig van egy 100 ezret nyaralásra, szórakozásra, havonta.

De ha csak a 150 ezerrel számolunk, akkor is van 50 ezred... "

50000+40000+rezsi40000=130000

ez csak a létezéshez elég a minimálbér meg 88000

miről is hadoválsz?

2017. aug. 1. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!