Ha a baloldal annyira megveti a negatív kampányt, akkor miért nem ők az elsők akik hanyagolják?
Figyelt kérdés
Vagy tán nem bíznak annyira a szavazóikban, hogy a döntést rájuk bízzák, hogy az átgondolt szakpoltika, a velős érvrendszerek és a barbár populizmus között saját kútfőből válasszanak?2017. júl. 31. 13:29
31/39 A kérdező kommentje:
még mindig nem mentesíti a kétkulacsos fajtádat semmi alól az hogy mit tesz a fidesz
ennyire alacsony az IQ-d?
2017. aug. 1. 08:00
32/39 anonim válasza:
# 31/31 Időpont ma 08:00
Pedig még oda is írtam. :-) De akkor lefordítom még gyengébbre: Előbb a saját portádon sepergess, utána ugass a másikéra.
33/39 anonim válasza:
32, remélem te is a saját portádon söprögetsz először, és ha azzal készen vagy, utána jöhet az orbánfóbia.
34/39 anonim válasza:
# 33/33 Időpont ma 08:52
Előbb nézz utána mit jelent a fóbia. Nem, nem azt, hogy reálisan látod, hogy valaki alkalmatlan a pozíciójára ;-)
(mellesleg csak a ti elmebeteg téveszméitekben vagyok MSZP-s meg gyurcsányista, ezt jó lenne tudatosítani)
35/39 tgt válasza:
Mindenki Mszp-s, Gyurcsányista, vagy Soros ügynök, aki nem támogatja Orbánt. Ezt azért tudhatnád. :)
36/39 anonim válasza:
34, elfelejtettem, hogy csak ti láthatjátok reálisan a világot, s annak minden aspektusát. (Nem neveztelek gyurcsányistának)
37/39 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármely oldal is megveti a negatív kampányt, ha hasznot remélhet tőle.
38/39 A kérdező kommentje:
csupán a baloldal az, amelyik az erkölcsre állandóan hivatkozik
2017. aug. 2. 03:43
39/39 anonim válasza:
# 38/38 Időpont 08-02 03:43
Ő, mióta is hagyott fel a fidesz a "Mi keresztény jópolgárok vagyunk, és aki keresztény az erkölcsös" szövegelésével? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!