Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire gyakoriak a Youtube-o...

Mennyire gyakoriak a Youtube-on ezek a magyargyűlölő trollok?

Figyelt kérdés

Pl. ebben a videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=ikODMvw76j4

Egy csomó komment van, ami a magyarokat gyalázza.

Az egyik hozzászóló szerint az összes trollkodást egyetlen ember írta ki, akinek van legalább 30 accountja. Egyik account-tal beír valamit pl. "I hate Hungarians" a többi 29-el felpontozza. Állítólag már 3 rendőrségi ügye is van becsületsértés, halálos fenyegetés meg hasonló dolgok miatt.

2017. júl. 30. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Youtube kommentek az emberiség egyik legnagyobb pöcegödre, gyűlölnek azok mindent.
2017. júl. 30. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

Mi bajod?

Mi ebbe a "magyargyűlölet"???

Te is kezded a provokálást?

2017. júl. 30. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam hasonló videókat meg országimázs filmeket nézni, pontosabban az alattuk olvasható kommenteket olvasni, kíváncsiságból, mit gondolnak, írnak rólunk külföldiek.

Kb. ugyanaz a séma mindig: lengyelek: magyar - lengyel, dva bratanki, szeressük egymást gyerekek, törökök: régi - régi testvérek vagyunk, Attila volt az ősatyánk, éljen Turán.

Mindig van pár szlovák, román: piszkos ázsiai csürhe, menjetek haza Mongóliába.

Sokan visszaszólnak, akkor hosszú - hosszú személyeskedésekkel tarkított őstörténeti szabadegyetem veszi kezdetét, ki volt itt előbb, ki kit nyomott el jobban.

Ez az internet, ma bárki szót kaphat, annak minden előnyével - hátrányával együtt.

2017. júl. 30. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

'Ez az internet, ma bárki szót kaphat, annak minden előnyével - hátrányával együtt.'

Tudom, ledorongolnak érte, de szerintem emiatt most már nem ártana valami fékező/szabályozó rendszer. Nem akarok úgy végigmenni egy weboldalon, hogy 100 oldalon keresztül trollkodást és fröcsögést lássak 70-80 %-ban.

2017. júl. 30. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen, az internet szabadságának is van árnyoldala.
2017. júl. 30. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az 1-el és 4-el.

A youtube kommentszekció tényleg valami gyalázat,hogy 65 IQ alattiak is birnak csak úgy beleszólni.

2017. júl. 31. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nana! Azt fontos hozzá tenni hogy bizonyos videók alatt! Nem nézek Magyar videósokat, de külföldinél, pl: egy ismeret terjesztő videó alatt vicces dolgok, vagy komoly dolgok vannak. Ugyan így egy komolyabb film trailer-e alatt poénkodnak, vagy komoly dolgokat írnak. De ha megnézek egy gameplay videót, akkor már javarészt poénkodás megy csak, de ezek még úgy ahogy viccesek. Ha viszont áttérek valami politikai témára, vagy hírekre, akkor már rosszabb a helyzet.

Szerintem nincs semmi baj ezzel, van hogy remek dolgokat olvasok a kommenteknél, van hogy felidegesít, de ebben ez a szép.

2017. aug. 1. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!